Pensiunea Vila Gest - Baile Felix - Explorează România cu noi!

InfoGhidRomania.com
Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

Pensiunea Vila Gest - Baile Felix

CAZARE > Hoteluri Vile Pensiuni > Cazare Baile Felix

Situata aproape de centrul statiunii, de stranduri si de Spitalul de Recuperare Baile Felix, Vila Gest din Baile Felix ofera mult spatiu verde, confort si relaxare in camere spatioase, stil rustic, dotate cu paturi matrimoniale sau separate, tv color, baie in camera, frigider, balcon, apa calda permanent, incalzire centrala.
Facilitati: parcare in incinta pensiunii, mult spatiu verde, terase, gratar amenajat, bucatarie utilata, internet wireless gratuit, pescuit de agrement (iarna patinoar rustic).

In apropiere: stranduri cu apa termala la 200m, centrul statiunii la 150m, restaurant cu specific romanesc, calarie la 150m, tenis de camp la 200 m.
Tratament: Spitalul de recuperare Baile Felix aflat la 200m de pensiune va ofera kinetoterapie si tratament de specialitate ambulator.
Rafting cu echipa extreme-zone-adventure organizam ture de rafting pe Crisul Repede - 30 km.


Paint Ball: Un pachet starter =15 RON/persoana , acest pachet contine echipament de protectie, arma de paintball cu butelia de CO2 plina si 100 de bile. Rezervari: Fam. Muscelean Tel: 0740 926 211  E-mail: vilagest@yahoo.com  
Adresa: Baile Felix nr. 67 H , cod postal 417500, coordonate GPS: 46.984454 , 21.984758

Acces: Rutier: Bucuresti - Oradea - Bile Felix E79, Satu Mare - Oradea Dn 19; Timisoara - Arad - Oradea E 71;
Feroviar:Bucuresti - Oradea (650 km), Satu Mare - Oradea (135 km. ), Timisoara - Oradea (178 km. ) si din Oradea - Bile Felix (8 km. ) cursa C. F. R. sau curse auto si microbuze ;
Aerian: Bucuresti - Oradea si curse auto speciale.

In cazul in care nu doriti o rezervare certa, ne puteti contacta telefonic cu cateva zile inainte de inceperea sejurului, iar atunci, va putem preciza daca mai avem camere  libere si ce tip camere sunt disponibile. Rezervare certa - se face prin achitarea anticipata a serviciului de cazare pentru perioada dorita in contul de la RAIFFEISEN BANK,  cont IBAN RO86 RZBR 0000 0600 1075 6533 filiala ORADEA, familia Muscelean. Dupa depunere, va rog sa ne comunicati acest lucru la telefon 0740 926 211 sau prin email , de asemenea, daca doriti, va trimitem factura proforma pe email sau fax.   

Obiective turistice in zona:

Cariera de calcar Betfia, Pestera Ursilor, Pestera Vintului, Pesterile Meziad si Moneasa , Stana de Vale, muzee, restaurante cu specific pescaresc sau bihorean, excursii.      
Stana de Vale este una din cele mai pitoresti zone montane din judetul Bihor. Amplasata la o altitudine de 1.100 m ofera posibilitatea unei recreeri in deplina armonie cu natura si aerul curat. La Stana de Vale gasiti renumitul "Izvorul minunilor" iar iarna aveti posibilitatea de a practica sporturile specifice acestui anotimp pe partia amenajata.

Un punct turistic de mare valoare este Pestera Ursilor, rezervatie speologica , amplasata in bazinul Crisului Negru, cu o lungime de 1,5 km, deschisa fluxului turistic intern si international. In cadrul rezervatiei sunt doua nivele principale de galerii. Nivelul superior este constituit dintr-o galerie spatiala, care adaposteste numeroase stalagmite, draperii si campuri de stalactite. Pestera adaposteste un numar mare de fosile ce apartin faunei din pleistocenul superior-holocen. Aici s-a descoperit scheletul ursului de caverna.   

Regiunea Padis se afla in Muntii Apuseni, mai precis in partea de nord a muntilor Bihor. Din punct de vedere administrativ regiunea Padis se gaseste in partea sud estica a judetului Bihor, la aproximativ 10-15 km est de satul Pietroasa. Regiunea turistica Padis se constituie din bazinul inchis Cetatile Ponorului cu o suprafata de 36 km patrati (incluzand Cheile Galbenei si Poiana Florilor) la sud vest si Cheile Somesului Cald - Poiana Varasoaia.

Înapoi la cuprins