Inscrie Unitate Turistica - Pensiune, Vila, Cabana - Explorează România cu noi!

InfoGhidRomania.com
Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

Inscrie Unitate Turistica - Pensiune, Vila, Cabana

Daca doriti inscrierea pe website-ul InfoGhidRomania.com a unei unitati turistice (pensiune, vila, cabana, popas turistic, camping etc. din Romania), va rugam sa completati toate campurile din formularul de mai jos. Promovarea pe website este permanenta si beneficiati de update-uri gratuite la cerere. Plata se face prin donatie o singura data si este de 250 RON, fara alte taxe.
Donează prin Transfer Bancar
Cont RON BCR: RO88RNCB0318029399100002
Cont RON ING: RO86INGB0000999901010588
Donează prin PayPal/Card
Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adaugati cat mai multe informatii despre oferta dvs. de cazare/campare - descriere cat mai completa, pozitionare geografica, coordonate GPS, facilitati, date de contact (e-mail, telefon, fax etc.). Beneficiati de o pagina intreaga pe site!Tip


Tip

Tip

Datele cu caracter personal furnizate vor fi folosite doar in scopul pentru care au fost trimise, nu vor fi folosite ulterior, instrainate catre terți sau prelucrate si nu vor fi stocate intr-o baza de date.
Înregistrați-vă proprietatea pe Booking.com

Câștigați bani cu locuința dumneavoastră
Încercați să vă înregistrați locuința pe Booking.com. La urma urmei, sunt experți în cazare și se pot folosi de expertiza lor pentru a vă aduce venituri. Înregistrarea este simplă ca bună ziua. Ulterior vă veți seta prețurile și disponibilitatea, iar ei se vor ocupa de atragerea clienților.

Înapoi la cuprins