Zone de Agrement langa Bucuresti - Explorează România cu noi!

InfoGhidRomania.com
Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

Zone de Agrement langa Bucuresti

Edenland Park din Balotesti, cel mai mare parc de aventura din Romania, este locul ideal de relaxare si distractie in natura pentru toata familia. Aici puteti beneficia de o serie de activitati in aer liber, atat pentru adulti dar si pentru copii, precum plimbari cu bicicleta, trasee in copaci, echitatie, escalada, eden jump, paintball sau tir cu arcul, dar puteti inchiria si o casuta in copaci.
Edenland Park Balotesti
Parcul de aventura Comana cuprinde 6 trasee pentru copii, 3 trasee pentru adulti de dificultate progresiva (usor, mediu si dificil), o tiroliana peste lac si o cascada de tiroliene. Parcul include o serie de elemente suspendate la diferite inaltimi, elemente care se parcurg folosind echipamentul corespunzator, prin traversare sau catarare. Parcul de aventura Comana, la 35 de km de Bucuresti. Coordonate GPS: 44.171893,26.134476 Adresa: Gellu Naum, 607, 087055 Comana, Giurgiu în incinta Resortului Casa Comana.
Parcul de Aventura Comana
Domeniul Stirbey, situat la 25 km de Bucuresti in localitatea Buftea, se intinde pe o suprafata de 240.000 mp intr-un parc cu arbori seculari, fiind una dintre cele mai mari locatii pentru evenimente din zona Bucurestiului, cu opt locatii pentru evenimente si un restaurant cu terasa. Domeniul are deschidere la lacul Buftea, in interior se afla obiective turistice importante precum Palatul Stirbey construit in 1864, Turnul de Apa proiectat de catre Anghel Saligny si Capela Stirbey din anul 1859.
Domeniul Stirbey - prezentare
Padurea si Lacul Snagov - se afla la 30 km. nord de Bucuresti fiind unul din principalele puncte de atractie pentru locuitorii capitalei dar nu numai. Lacul Snagov se intinde pe o lungime de 18 km si are o adancime de aproximativ 10 metrii, putandu-se practica diferite sporturi nautice, plimbari de agrement precum si pescuit, aici gasindu-se diferite specii de pesti ca stiuca, biban, crap, platica, guvid de apa dulce etc. Padurea Snagov este amenajata ca un parc imens amenajat cu plaje, restaurante, parcul fiind declarat rezervatie naturala;
Padurea si Lacul Snagov
Padurea si Lacul Caldarusani - este o zona turistica situata la 45 km de Bucuresti frecventata in special de pasionatii de pescuit si vanatoare. In Padurea Caldarusani se gasesc fazani si iepuri, iar o parte din aceasta formeaza o rezervatie naturala forestiera compusa din stejari, salcii si plopi. Pornind din Otopeni se ajunge la Manastirea Caldarusani, trecand prin Balotesti, Caciulati si Gradistea, iar de aici direct spre Nord pe soseaua Manastirii Caldarusani.
Padurea Caldarusani
Padurea si Lacul Cernica - lacul se intinde pe o suprafata de 310 hectare ce are amenajat pe malul drept un strand cu cabine, debarcader, restaurant, terenuri sportive, cabinet medical, iar Padurea Cernica este un loc cautat de vanatorii sportivi. Tot la Cernica mai puteti gasi un parc de aventura si un loc special amenajat pentru gratare in aer liber - Extreme Park Cernica, intrare 5 lei/persoana, 10 lei parcare.
Palatul Mogoşoaia reprezintă unul dintre cele mai căutate şi atractive obiective turistice datorită valorosului patrimoniu arhitectural situat într-un cadru natural pitoresc în imediata apropiere a Municipiului Bucureşti. Palatul Mogoşoaia a suferit de-a lungul timpului mai multe restaurări si modernizări. Lacul Mogosoaia - amenajat pe raul Colentina, lacul Mogosoaia este situat la 15 km de Bucuresti, ce se intinde pe o suprafata de 66 hectare si are amenajat pe malul stang un strand.
Palatul Mogosoaia
Water Park Otopeni - cel mai mare parc acvatic din Romania, aflat langa Hotelul Rin Airport Otopeni, Water Park Otopeni este singurul parc de distractie de acest gen de  langa Bucuresti, care dispune de 4000 de sezlonguri, 9 piscine, aproape 30 de tobogane, printre care toboganul Twister de 90 de metri lungime.
Water Park Otopeni
Nu lipsesc fast-food-urile, barurile si terasele, sala de jocuri electronice, dj in fiecare zi, si nu in ultimul rand multe concursuri cu premii, evenimente si spectacole de stand-up comedy.
Program: Luni - Vineri 09.30-20.00, Sambata-Duminica: 09.00-20.00
Cum se ajunge la Water Park: dinspre Bucuresti cu mijlocul de transport in comun (liniile: 783,780, 449) trebuie sa cobori la statia ICSITMUA, iar peste drum este Water Park (puncte de reper: Benzinaria Rompetrol, Magazinul Ferrari, Indicator RIN Airport Hotel).
Therme, situat in localitaea Balotesti la 21,5 km fata de Bucuresti (km 0), este cel mai mare centru wellness, de relaxare si entertainment din Europa, deschis 12 luni/an. Aici temperatura apei este de 33 grade Celsius iar cea a aerului de 30 grade Celsius. Therme este impartit in 3 zone si dispune de cea mai mare gradina botanica din Romania, cu peste 800.000 de plante din care peste 500 de palmieri si alte specii.
Therme Balotesti
Padurea Baneasa - este situata in partea de nord, la 10 km de capitala Bucuresti, aceasta constituind destinatia frecventa de weekend a locuitorilor bucuresteni, unde se afla renumita gradina zoologica de la Baneasa ce dispune de cateva sute de exemplare de animale;
Înapoi la cuprins