Therme Balotesti - centru wellness si relaxare - Explorează România cu noi!

InfoGhidRomania.com
Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

Therme Balotesti - centru wellness si relaxare

Therme, situat in localitatea Balotesti la 21,5 km fata de Bucuresti (km 0), este cel mai mare complex de relaxare, wellness si entertainment din Europa, deschis 12 luni/an. Aici temperatura apei este de 33 grade Celsius iar cea a aerului de 30 grade Celsius. Therme este impartit in 3 zone si dispune de cea mai mare gradina botanica din Romania, cu peste 800.000 de plante din care peste 500 de palmieri si alte specii.
Zona The Palm dispune de 3 piscine cu aromaterapie, piscina principala este inconjurata de palmieri, sezlonguri si paturi cu hidromasaj care asigura 10-15 minute de relaxare totala.

In zona Elysium gasiti 6 saune, fiecare cu tematica proprie, o piscina cu seleniu si zinc dotata cu pool-bar, 9 gradene cu sezlonguri, zona dusului cala denumita Calea Evei, 3 cabine de masaj si un restaurant Elysium cu o diversitate de feluri de mancare a la carte.

Zona Galaxy este o zona speciala pentru distractie, dotata cu tobogane spectaculoase de zeci de metri, piscina acoperita cu valuri, piscina exterioara, restaurant cu o capacitate de 190 de locuri, spatii de relaxare printre plante exotice si snack bar.
Program Therme: Luni - Vineri: 10.00 - 23.00 | Sambata, Duminica: 09.00 - 23.00
Contact Therme. E-mail: contact@therme.ro | Telefon: 0311 08 88 88

Cum se poate ajunge la Therme:
Dinspre Bucuresti - pe DN1 pana in dreptul magazinului Hornbach din Balotesti unde se face o banda suplimentara cu acces direct catre Therme;
Cu autobuzul gratuit Therme din Piata Romana
Dinspre Ploiesti - din DN1 se intoarce sub pasajul de la Aeroportul Otopeni si se vireaza la dreapta in dreptul steagurilor Therme.
Localizare pe harta Therme - Google Map
Sursa: therme.ro
Înapoi la cuprins