Edenland Park Balotesti - Parc de Aventura - Explorează România cu noi!

InfoGhidRomania.com
Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

Edenland Park Balotesti - Parc de Aventura

Edenland Park din Balotesti, cel mai mare parc de aventura din Romania, este locul ideal de relaxare si distractie in natura pentru toata familia. Aici puteti beneficia de o serie de activitati in aer liber, atat pentru adulti dar si pentru copii, precum plimbari cu bicicleta, trasee in copaci, echitatie, escalada, eden jump, paintball sau tir cu arcul, dar puteti inchiria si o casuta in copaci. Video
Edenland Park Balotesti
Trasee in copaci. Edenland Park dispune de 14 trasee in copaci cu grade de dificultate diverse, destinate atat copiilor cat si adultilor, pentru exercitii fizice care iti ofera multa adrenalina. Traseele Edenland Park se disting prin culoare, denumire si grad de dificultate.
Locuri de joaca pentru copii. In parc au fost create locuri de joaca special amenajate pentru copii cu varsta intre 2 si 9 ani, in mijlocul padurii, care le ofera siguranta deplina, precum tobogane, zone de catarat, leagane, balansoare, trambuline si insule de nisip.
Casuta copii Edenland Park
Eden Jump. Destinat personelor cu un apetit crescut de aventura si o greutate maxima de 100 kg, Eden Jump din parcul de aventura Edenland va ofera o saritura de la 15 m inaltime, in conditii de securitate deplina, cu asistenta din partea unui instructor specializat. Aici au acces persoanele cu varsta de peste 16 ani si copii de 12 - 16 ani, cu acordul parintilor.
Perete Ascalada. Escalada unui perete vertical de 12 metri inaltime este o activitate care necesita abilitati fizice deosebite, tehnica si rezistenta psihica si se realizeaza in prezenta unui instructor specializat. Accesul la peretele de escalada este permis persoanelor cu inaltimea minima de 1,20 metri prin achizitionarea unui bilet sau abonament pe durata de 6 luni.
Perete escalata Edenland Park
Echitatie. Una dintre atractiile principale ale parcului Edenland pentru pasionatii de calarie si iubitorii de cai, este desigur centrul de echitatie Eden Ranch, care va ofera toate facilitatile in domeniu. Exista un teren exterior special destinat, cu suprafata de 4200 mp, din nisip, dar si unul acoperit cu suprafata de 800 mp pentru activitate in conditii nefavorabile sau dupa lasarea noptii.

Echitatia ofera practicantilor dezvoltarea echilibrului si a musculaturii picioarelor, abdomenului si a spatelui, mobilitatea articulatiilor, flexibilitatea, coordonarea miscarilor sau a functiilor cardio-respiratorii. Programarea pentru echitatie se face la telefon 0732.705.740 cu minim o zi inainte pentru rezervare in cursul saptamanii si cu doua zile inainte pentru week-end si sarbatori legale.
Tarife: 1 sedinta/45 min – 100 lei, Abonament 10 sed. – 1.000 lei, 1 sedinta ponei/15min – 35 lei
Zooland. In incinta parcului de aventura va puteti bucura fara costuri suplimentare de o gradina zoologica, unde gasiti exemplare rare de camile albe cu doua cocoase, lame, caprioare, veverite, pauni, porumbei, dar si animale domestice precum capre sau magari. Ca regula a parcului, vizitatorii sunt instiintati ca nu este permisa hranirea animalelor sau a pasarilor.
Tir cu Arcul. Pentru vizitatorii Edenland Park care doresc sa-si testeze abilitatile in manuirea arcului cu sageti, exista un poligon special amenajat cu patru culoare de tragere pentru adulti si tot atatea pentru copii. Sedinta de tragere cu arcul incepe intotdeauna cu prezentarea masurilor de siguranta si a regulilor de tragere in poligon, de catre un instructor autorizat, care va fi alaturi de Dvs cu recomandari privind executarea acestei activitati. Varsta minima a persoanelor doritoare este de 5 ani. Tarife: 15 lei/10 sageti sau 50 lei/40 sageti.
Tir cu arcul Edenland Park
Paintball. O activitate care va deconecteaza de la toate problemele cotidiene si va introduce in atmosfera unei batalii cu impuscaturi cu bile umplute cu vopsea este Paintball, un joc de echipa recomandat in special pentru Teambuilding dar nu numai. Arena de Paintball de la Edenland se intinde pe o suprafata de 4000 mp si este dotata cu instalatie de nocturna, fiind cea mai mare de acest tip din Romania. Activitatea de Paintball poate fi practicata de grupuri de minim sase persoane cu varsta de peste 10 ani, cu echipament de protectie si instruire asigurate la locatie in functie de pachetul pentru care optati. Programari: Telefon 0731.060.717 / 0732.875.039
 
Tarife Paintball: Pachet Start: 200 bile paintball – 60 lei/jucator, Pachet Silver: 300 bile paintball – 90 lei/jucator, Pachet Gold: 400 bile paintball – 110 lei/jucator, Pachet Pro: 500 bile paintball – 130 lei/jucator, Target practice : 50 bile paintball – 30 lei
Paintball Edenland Park
Airsoft. Poligonul de Airsoft de la Edenland este locul potrivit pentru a practica tir sportiv individual cu arme tip airsoft (neletale), replici ale binecunoscutelor arme gen AK47, M4, M16 sau Glock. Sedintele de tragere pot fi executate cu arme de tip airsoft care folosesc ca munitie bile de plastic biodegradabile de 6mm, de catre persoane cu varsta minima de 5 ani, sub indrumarea unui instructor specializat. Tarife: 15 lei / incarcator sau 50 lei / 4 incarcatoare.
Airsoft Edenland Park
Casute in copaci. Printre cele mai interesante atractii ale parcului de adventura Edenland, sunt casutele construite in copaci, complet functionale, care va asigura relaxarea in mijlocul padurii. Patru dintre casute sunt situate la doi metri de sol iar una este pe sol, toate avand cate o denumire de poveste precum Ariciu, Soimu, Closca cu Pui, Melcu etc. Casutele de la Edenland Park au capacitatea maxima de patru persoane (2 adulti + 2 copii) si dispun de baie cu dus, incalzire, racitor, fara televizor, inchirierea lor facandu-se in regim hotelier. In casute este interzis fumatul si accesul cu animale de companie! Galerie foto Edenland Park
 
Tarife casute: Casuta Melcu’ – 350 lei/noapte – capacitate maxima 2 persoane, Casuta Ariciu’ – 390 lei/noapte – capacitate maxima 3 persoane, Casuta Closca cu Pui – 450 lei/noapte – capacitate maxima 4 persoane (2 adulti si 2 copii), Casuta Casuta din povesti – 450 lei/noapte – capacitate maxima 4 persoane, Casuta Soimu’ – 550 lei/noapte – capacitate maxima 4 persoane.
Localizare pe harta Edenland Park Balotesti - Google Map
Contact Edenland Park. Telefon: 0733.365.263 / 0733 365 262, E-mail: info@edenland.ro
Adresa: Str. Cantonului Nr. 12, Balotesti, jud. Ilfov. Distanta fata de Bucuresti Km 0 este de 28 km.
Pret intrare: Adulti – 15 lei/pers, Copii peste 3 ani – 10 lei/pers, Copiii sub 3 ani gratuit.
Program Edenland. Parcul este deschis in fiecare zi, de la ora 10:00 pana la apusul soarelui!
Booking.com
Înapoi la cuprins