Statiunile Jupiter - Cap Aurora - Explorează România cu noi!

InfoGhidRomania.com
Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

Statiunile Jupiter - Cap Aurora

STATIUNI > STATIUNI LITORAL
Statiunea Jupiter – Cap Aurora este situata intre Neptun si Venus, la numai 5 km de Mangalia, de care apartine din punct de vedere administrativ. Jupiter este o statiune micuta, situata intr-un cadru natural pitoresc, reprezentat de o faleza intinsa, lacul Tismana si padurea Comorova. Datorita asezarii sale, statiunea Jupiter este recomandata pentru petrecerea unei vacante binemeritate, cat si pentru urmarea unor tratamente.
Hotel Opal - plaja Jupiter
Jupiter este o statiune noua, intrata in circuitul turistic la inceputul anilor 70. Foarte cocheta, statiunea dispune de cateva hoteluri moderne inconjurate de mult spatiu verde, ceea ce asigura un aer curat si racoros chiar si in zilele toride de august. Cap Aurora are o pozitie interesanta in peisajul litoralului romanesc, fiind situata pe o peninsula care iese spectaculos din mare.
Plaja Statiunea Jupiter
Acesta statiune are faleza fragmentata in numeroase golfulete marginite de diguri de protectie. Cap-Aurora este cea mai tanara statiune de pe litoral, fiind inaugurata in anul 1973.
Plaja din Jupiter comunica cu cea de la Neptun aflandu-se in continuarea acesteia. Are o lungime de cateva sute de metri si are un aspect asemanator cu cea din Neptun fiind lata si cu nisipul fin. Plaja din Cap Aurora are un usor aspect de insula tropicala favorizat atat de aspectul general cat si de vecinatatea foare apropiata a hotelurilor. Turistii cazati aici coboara din hotel direct pe plaja. Aceste aspecte cat si arhitectura unica pe litoralul romanesc a hotelurilor de aici au facut ca aceasta statiune sa fie vizitata de multi turisti romani dar si straini.
Plaja Jupiter
Spatiile de cazare sunt constituite din hoteluri, campinguri si vilele situate in Satul de Vacanta Zodiac. Aceste vile sunt recent construite si reamenajate dupa privatizarea acestor spatii de cazare si constituie o buna alternativa de cazare datorita confortului oferit, tarifelor mai mici si nu in ultimul rand datorita pozitiei in Satul de Vacanta Zodiac amplasament situat intr-o zona verde, care permit turistilor cazati aici sa beneficieze de posibilitatea unor picnicuri in fata vilei. In Cap Aurora exista 10 hoteluri de doua si trei stele, majoritatea avand denumiri de pietre pretioase.
Booking.com
Harta interactiva Jupiter - Cap Aurora, Google Map
Înapoi la cuprins