Vila La Mosu - statiunea Straja - Explorează România cu noi!

InfoGhidRomania.com
Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

Vila La Mosu - statiunea Straja

CAZARE > Hoteluri Vile Pensiuni > Cazare Straja

Vila La Mosu este amplasata intr-un decor superb, la baza Statiunii Straja (20m de telescaun). Va punem la dispozitie 25 de camere cu 2 si 3 paturi, dotate cu baie proprie, apa calda, tv, Wi-fi. Restaurantul va ofera preparate cu specific romanesc si international. La Vila La Mosu se poate ajunge cu telescaunul sau cu autoturismul. Facilitati cazare: frigider in unitate, transport auto, internet wireless, parcare, gradina/curte, masaj, room service, terasa, bar, restaurant.

In restaurantul Vilei La Mosu, puteti servi bucate traditionale, romanesti, retete doar de bunica stiute, cat si un strop din bucataria mediteraneana. Capacitatea restaurantului este de 66 locuri. Barul are un coltisor de relaxare unde iubitorii de carte pot savura un ceai cu dulceata si prajituri.

Statiunea Straja - se afla in Masivul Valcan, munti situati in sectorul sud-vest al Carpatilor Medidionali, la aproximativ 1400 m altitudine si doar la 7 km de municipiul Lupeni.
Schi si Snow - Iubitorii de schi si snowboarding au la dispozitie 7 partii, fiecare fiind echipata cu instalatie de transport pe cablu (teleschi). Patru dintre acestea beneficiaza de instalatie pentru nocturna, aceasta facand posibila utilizarea partiilor pana seara tarziu.

Sprturi Extreme - Fiind la o altitudine de peste 1400 metrii statiunea Straja ofera mai multe posibilitati de recreere sportive incepand cu alpinism, offroad, motociclete, atv-uri, drumetii, tiroliana, tabere de aventura, iar pe timp de iarna schi, snowboarding chiar si partii special amenajate pentru bob-uri.


Activitati Straja - Drumetii, trasee montane, tiroliana, orientare cu busola, creatie si pictura pe panza, lemn si alte mijloace neconventionale, cantece de munte interpretate la chitara, proiectie, proiectii foto si video, jocuri de cabana in-door si out-door.

Localizare pe Harta - Vila La Mosu
Contact Vila la Mosu: Telefon: 0726.178.547 E-mail: office@lamosu.ro
Website: www.lamosu.ro  | Adresa: Str. Straja 95, Localitatea Straja
Înapoi la cuprins