Tabara de schi pentru copii in statiunea Straja - Explorează România cu noi!

InfoGhidRomania.com
Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

Tabara de schi pentru copii in statiunea Straja

Complex turistic Platoul Soarelui –  statiunea Straja
Școala de schi Platoul Soarelui este afiliată Asociației Naționale a Școlilor de Schi din România. Echipa școlii  este formată din 25 monitori de schi și 4 monitori de snowboard, acoperind toate nivele de pregătire.
Adresa: Str. Tudor Vladimirescu bl. B1/1, Lupeni, jud. Hunedoara
Telefon: 0724.887.293; E-mail: office@platoulsoarelui.ro
Pretul/copil cursant pentru oricare dintre cele trei perioade este de 1405
lei (cazare în cabana Platoul Soarelui) și 1510 lei (cazare în vila Platoul Soarelui).
Pretul/adult însoțitor pentru oricare dintre cele trei perioade este de 665 lei (cazare în cabana Platoul Soarelui) și 770 lei (cazare în vila Platoul Soarelui). Într-o cameră (atât în vilă cât și în cabană), doar două persoane plătesc cazarea. Astfel, dacă un copil este însoțit de ambii părinți, atunci cazarea va fi plătită doar de copil și de un părinte, cel de-al doilea părinte va beneficia de gratuitate la cazare.

Tabara copii schi Straja
Detalii: - vârsta cursanților trebuie sa fie de minim 4 ani și maxim 8 ani.
- cazarea sa asigură la cabana Platoul Soarelui, în camere de 2, 3 și 4 locuri sau în vila Platoul Soarelui în camere de 2 locuri (în care se pot adăuga paturi suplimentare pentru copii). Copiii sunt cazați în camere cu părinții, iar tabara presupune, de fapt, un program organizat pentru copil pe timp de zi, peste noapte copiii fiind în supravegherea părinților/persoanei însoțitoare.
- mesele se servesc la restaurantul Platoul Soarelui, restaurant ce se afla la parterul cabanei. În ziua sosirii, prima masă servită va fi cina, iar în ziua plecării, ultima masă servită va fi prânzul.
- echipamentul de schi este asigurat de la centrul de închirieri Platoul Soarelui. Dacă copilul deține propriul echipament de schi, atunci prețul acestuia (70 lei) se scade din prețul total al taberei.
- orele de schi se desfașoară de regulă în intervalul 9:00 - 12:30 si 14:30 - 17:00. Aceste intervale pot fi modificate, dar se va respecta numărul de 6 ore de schi/zi.
- în prețul taberei este inclus skipass-ul pentru toate lecțiile efectuate cu
monitorul de schi.
- activitățile distractive și educative se vor desfașura după masa de seară, atât în interiorul cabanei, cât și în exterior, în mod organizat și sub supravegherea însoțitorilor. Pentru activitățile distractive și educative, punem la dispozitie materialele necesare( săniuțe, jocuri, instrumente de scris, blocuri de desen etc).
Tabara copii schi Straja
Asezare: Cabana și vila unde vor fi cazati copiii sunt chiar la baza partiei Platoul Soarelui. Astfel, castigam si timp, si bani prin faptul ca nu trebuie sa ne deplasam pana la partie. Si eforturile sunt mai mici pentru copii pentru ca nu trebuie sa care echipamentul de schi aproape deloc.
Asistenta medicala este asigurata de serviciul salvamont, dar si de un medic cu care firma noastra are incheiat un contract in acest sens.
Copiii vor fi supravegheați tot timpul de personalul nostru, împreună cu persoana însoțitoare a grupului. În prima zi vom face o lecție introductivă de maximum 2 ore care are ca scop testarea nivelului de cunoștințe al copiilor (această lecție este importantă mai ales pentru copiii care spun că au mai schiat) și împărâirea acestora în grupe. În ultima zi vom organiza un concurs de schi la sfarsitul caruia fiecare participant va primi o diploma si o poza cu el pe schiuri. La acest concurs sunt invitati toti parintii sa-si sustina copiii si sa-i incurajeze.
Inscrierile in tabara se fac prin plata unui avans de 500 lei in contul RO95 BRDE 220S V599 6285 2200, deschis la BRD – agenția Lupeni, titular cont: S.C. Vest Week-End Com S.R.L. Lupeni, CUI: RO7057284 sau la sediul societatii din Lupeni, str. Tudor Vladimirescu bl. B1/1, jud. Hunedoara.
Preturile oferite mai sus sunt valabile indiferent de numarul cursantilor. Alegerea camerelor se va face în ordinea înscrierii în tabără. Oferta este valabilă până la epuizarea locurilor. În cazul in care doriti sa fiti informati pe viitor de taberele pentru copii pe care le mai organizam, va rugăm să ne lasati o adresa de e‐mail sau un numar de telefon si vă vom ține la curent cu tot ce este nou!

Persoana contact: Angelica Huda, Telefon: 0724 887 293
Email: office@platoulsoarelui.ro  Website: www.platoulsoarelui.ro
Înapoi la cuprins