Tabara Copii Navodari - Explorează România cu noi!

InfoGhidRomania.com
Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

Tabara Copii Navodari

Complexul de tabere pentru copii Navodari are o capacitate in functiune de peste 504 locuri dispuse in tabara Delfin, iar in tabara Lebada 160 locuri – 56 locuri la Bungalow 3*  si 104 locuri la bungalow 1*, cu foarte mult spatiu verde, terenuri de sport (volei. fotbal, baschet, handbal), zone amenajate pentru joaca copiilor, amfiteatru in aer liber, plaja cu o lungime de 1,5 km si o latime de 150-200 m cu instalatie de iluminat nocturn, terenuri de sport amenajate pe nisipul plajei, discoteci in aer liber, Radio-Vacanta Copiilor. Tabara Delfin din Navodari are o vechime de de peste 40 ani in turismul scolar din Romania, dispunand de o bogata experienta in asigurarea de vacante estivale pentru copiii si tinerii din tara si strainatate.

Facilitati:
Se pot face solicitari si individual de cadrele didactice!
Cadrele didactice insotitoare beneficiaza de gratuitate pentru inscriere 10 copii;
Servicii salvamar, asistenta sanitara gratuita;
Acces gratuit la bazele sportive, asigurarea de materiale si accesorii pentru activitati sportive si concursuri.

Activitati:
Spectacole in Teatrul de vara (2000 de locuri), Discoteci, Excursii pe litoral (Mamaia - Constanta- Costinesti - Neptun - Mangalia) si in Delta Dunarii, Concursuri culturale cu premii la "RadioVacanta Copiilor", Discoteca si la Amfiteatrul complexului, Concursuri sportive pe plaja si pe terenurile din tabere. Teatrul de vara “Laurentiu  Duta” – Tabara Delfin este locul de desfasurare a unor concursuri si festivaluri nationale de muzica usoara (Delfinul de Aur, Mamaia Copiilor), iar Radio -Vacanta Copiilor lanseaza pe plaja emisiuni educative si de divertisment. In fiecare serie, intr-una din serile sejurului, se organizeaza un superb foc de tabara pe plaja, unde toti copii si profesorii petrec o seara minunata inpreuna in cadrul unui program cultural sustinut de copii.

Vizitare Obiective Turistice:
Fiind o zona incarcata de semnificatii istorice si culturale, se organizeaza excursii la diferite obiective turistice reprezentative cum sunt: Cetatea Histria si Enisala, Municipiul Constanta: Acvariul, Delfinariul, Planetariul, Edificiul roman cu mozaic, Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie, Muzeul Marii, Farul Genovez, Muzeul Marinei Romane, Muzeul de Etnografie si Folclor si altele, turul statiunii Mamaia, satul de vacanta, bazarul, plimbari cu telegondola, Aqua Magic, Delta Dunarii: vizitarea rezervatiei si a bratelor Dunarii cu ajutorul unor nave de agreement, municipiul Tulcea: Muzeului Deltei Dunarii, Acvariul si alte obiective turistice, Manastirile din nordul Dobrogei si Muzeul de la Adamclisi, Manastirile Sfantul Andrei si Dervent din sudul Dobrogei.
Informatii si rezervari la Telefon: 0241-760.261, Fax: 0241-760.260
Website: tabara-navodari.ro

Înapoi la cuprins