Complex Hotelier Plaisir - Ploiesti - Explorează România cu noi!

InfoGhidRomania.com
Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

Complex Hotelier Plaisir - Ploiesti

CAZARE > Hoteluri Vile Pensiuni > Cazare Ploiesti
Hotelul Plaisir este alegerea ideala unde puteti combina distractia sau relaxarea cu afacerile la cele mai ridicate standarde de calitate, rafinament si profesionalism.

Printre cele mai noi hoteluri din Ploiesti, hotelul Plaisir este situat la 5 minute de centrul orasului, langa centura de est a municipiului Ploiesti, la 45 km de Aeroportul Otopeni si 100 km de Brasov.
In imediata vecinatate a hotelului se afla Parcul Bucov (Constantin Stere) cu Gradina Zoologica, iar la o distanta de doar 5 minute puteti vizita Muzeul Ceasului, Muzeul Petrolului, Muzeul de arheologie si multe alte obiective turistice ale municipiului Ploiesti.
Parcarea hotelului Plaisir are o capacitate de peste 300 de locuri, parcare iluminata pe timp de noapte si cu paza 24h/24. Hotelul Plaisir din Ploiesti dispune de 25 camere confortabile si un apartament, amenajate dupa cele mai inalte standarde intalnite in hotelurile internationale cotate la acelasi nivel de 3 stele. Toate camerele sunt dotate cu baie, aer conditionat, cablu TV, telefon fix si acces internet wireless.
Pentru intalniri, seminarii, conferinte va punem la dispozitie o sala de conferinte sau un meeting room, dotate cu video-proiector si internet wireless.
Pentru evenimente festive sau doar pentru a va delecta simturile, Hotelul Plaisir dispune de un restaurant cu 2 sali, una de 180 de locuri iar cealalta de 550 locuri. Pentru distractie si relaxare puteti folosi piscina hotelului (singurul hotel din Ploiesti cu piscina), sauna, jacuzi, sala de fitness sau salonul de masaj. In incinta hotelului Plaisir se afla cea mai mare baza sportiva din Ploiesti cu 6 terenuri de tenis, 2 de fotbal si 2 de tenis iluminate nocturn.
De asemenea se poate practica tenisul de masa si biliardul.
Localizare harta Hotel Plaisir - Google Map
Adresa: Complexul Plaisir este situat pe Strada Strandului nr. 53, la iesirea din Ploiesti spre Buzau.
E-mail: office@hotelplaisir.ro | Adresa Web: www.hotelplaisir.ro | Tel: 0244 514 468
Înapoi la cuprins