Dragonfly Gardens Urban Glamping Brasov - Explorează România cu noi!

InfoGhidRomania.com
Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

Dragonfly Gardens Urban Glamping Brasov

Dragonfly Gardens Urban Glamping, este unicul glamping urban din România, așa cum este și denumit, dotat cu corturi de lux cu paturi confortabile si lumini ambientale, de unde puteti admira bolta stelară. Dragonfly Garden se află foarte aproape de obiectivele turistice din Brașov, dar cu toate aceastea va ofera si liniștea de care aveți nevoie pentru relaxare.

Dragonfly Gardens Urban Glamping din centrul Brașovului, dispune de corturi încălzite, complet echipate și se află într-o oază urbană verde, aproape de pădure și la 5 minute cu mașina de piața principală. Pentru confortul vizitatorilor, resortul oferă un grup sanitar, o bucătărie și un cort mai mare, care servește ca un lounge. Toate cele patru corturi sunt dotate cu un pat dublu în interior (140x200 cm), care poate găzdui confortabil 2 persoane. La cerere este disponibilă o saltea extra confortabilă. Corturile au prize electrice, iluminat în interior și un spatiu privat cu masă și scaune. Există o trambulină și un leagăn simplu pentru copii. Biciclete pot fi închiriate de la proprietate.
Dragonfly Gardens Urban Glamping Brasov
Dragonfly Gardens Urban Glamping Brasov se află la 3,1 km de Strada Sforii și oferă unități de cazare cu grădină, facilități de grătar și bucătărie comună pentru un plus de confort. Bucurându-se de vedere la grădină, unitățile includ o zonă de relaxare, o bucătărie utilată complet cu un frigider, precum și o baie privată cu uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Pentru un plus de confort, proprietatea poate furniza prosoape și lenjerie de pat la un cost suplimentar.

La acest camping cu corturi este servit în fiecare dimineață un mic dejun continental. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la internet WiFi. Dragonfly Gardens Urban Glamping pune la dispoziție un loc de joacă pentru copii şi o terasă. Turnul Alb este situat la 3,4 km de unitatea de cazare, iar Piața Sfatului se află la 3,5 km.
Dragonfly Gardens Urban Glamping Brasov
Localizare pe harta Dragonfly Gardens Urban Clamping Brasov - Google Map
Contact Dragonfly Gardens Urban Glamping
Telefon: 0746.991.489, E-mail: kelemenkkinga@gmail.com
Oferte de cazare in Municipiul Brasov
Booking.com
Înapoi la cuprins