Dino Parc - Rasnov - Ghid Turistic Romania

Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

Dino Parc - Rasnov

Dino Parc Râșnov este cel mai mare parc cu dinozauri din sud-estul Europei, situat în apropiere de Cetatea Râșnov, cu o suprafață de 3 hectare, este o zonă de agrement și un muzeu în aer liber. Pe lângă traseul impresionant cu 100 de dinozauri în mărime naturală, atestați științific, parcul dispune de locuri de joacă pentru copii, căsuțe în arbori, un cinematograf 9D și un cinematograf 360°, trasee de aventură, labirint laser, soundbox, expoziții unicat și multe alte zone interactive.

De asemenea, Dino Parc Râșnov a reprodus în premieră cel mai mare animal zburător din lume, Hatzegopteryx Thambema și cel mai mare dinozaur descoperit vreodată în lume, Seismosaurus, gigantul de 45 de metri lungime.
Dino Parc Rasnov
CINEMATOGRAFUL 9D reprezentă una dintre cele mai noi tehnologii din domeniul filmului. Imaginea este 3D, iar printre efectele 9D se regăsesc: apa, foc, ceață, vânt, zăpadă. Se folosesc ochelari speciali și pe o platformă de 12 locuri se vizionează filmulețe cuprinse între 5-8 minute. Preț bilet vizionare - 10 lei/ film/persoană și este amplasat la etajul 1 din clădirea principală.
Cinematograf 9D
In cadrul Dino Parc veți găsi alte două expoziții științifice inedite: un meteorit real, extrem de rar, descoperit pe teritoriul României și un cuib de ouă reale de dinosaur descoperit în Țara Hațegului. Expozițiile din cadrul Dino Parc Râșnov au fost realizate în parteneriat cu Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa, Universitatea București, Institutul Geologic Român, Muzeul Național Secuiesc, Muzeul Județean de Istorie Brașov și parteneri privați.
Localizare pe hartă Dino Parc, Râșnov - Google Map
Program vizitare Dino Parc:
- Luni, Marți, Miercuri și Joi - 10.00 - 17.00
- Vineri si Sâmbătă: 10.00 - 18.00
- Duminică: 10.00 - 17.30
Contact Dino Parc:
E-mail: info@dinoparc.ro
Fax: +4 (0368) 808 805
Tel: +4 (0741) 208 701 | +4 (0741) 208 711
Cumpără online bilete la Dino Parc Râșnov!
Preț adulți: 28 lei, copii 3-14 ani: 22 lei, copii max 3 ani: Gratuit, studenti și pensionari: 22 lei
*Cumpărătorii biletelor online au o intrare separată care le este destinată exclusiv!
 Sursă foto + informații: dinoparc.ro | Bilete Online
Oferte de cazare lângă Dino Parc - Râșnov
Booking.com
Hosting by
Partener
Design
Înapoi la cuprins