Casa De Sub Sipote - Porumbacu de Sus, judetul Sibiu - Explorează România cu noi!

InfoGhidRomania.com
Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

Casa De Sub Sipote - Porumbacu de Sus, judetul Sibiu

CAZARE > Hoteluri Vile Pensiuni > Cazare Sibiu
Casa De Sub Sipote este situata la poalele Negoiului, drumul de acces catre Negoiu, zona turistica Richirie, comuna Porumbacu de Jos, sat Porumbacu de Sus, la 40 km de Sibiu.
Din momentul in care intrati in Porumbacu de Sus si o data ajunsi in padurea in care este asezata pensiunea noastra veti uita cu desavarsire de apasarile si stresul acumulat si va veti deconecta pe deplin! Aerul curat, peisajul "virgin" si linistea padurii va vor da o stare de bine.
 
La capitolul gastronomie va putem promite ca va veti bucura de prospetimea produselor de Porumbacu, de tot ceea ce se gaseste in gospodariile porumbacenilor. Exista si libertatea turistului de a veni cu sau a gati propriile produse.
Ca si activitati de petrecere a timpului pe perioada cazarii la noi, veti putea merge la pescuit la lacul din apropiere sau pe rau, va veti putea plimba cu bicicleta, veti putea juca tenis de camp inclusiv noaptea, pe terenul cu nocturna, tenis de masa, veti putea juca jocuri de cabana si nu mai vorbim despre excursiile la cabana Negoiu sau la cariera de marmura. Daca aveti indrazneala puteti participa la partidele de rafting organizate la cateva sute de metri mai in sus de noi, la locul numit Genune, un loc unic in Europa, prin culoarea de smarald a apei din acel spatiu.
Localizare harta Casa de sub Sipote, Sibiu
Înapoi la cuprins