Vila Moldavia Best - cazare Slanic Moldova - Explorează România cu noi!

InfoGhidRomania.com
Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

Vila Moldavia Best - cazare Slanic Moldova

CAZARE > Hoteluri Vile Pensiuni > Slanic Moldova
Vila Moldavia Best *** se afla la o distanta de aprox. 2km de centrul statiunii Slanic Moldova si la aprox. 1.4 km de partia de schi NEMIRA, si este printre cele mai bune alegeri pentru cazare in Slanic Moldova. Vila Moldavia Best este pozitionata pe malul drept al raului Slanic vis-a vis de statia Peco din localitate. Vila Moldavia Best *** este o pensiune cocheta finalizata in august 2013, ce va intampina cu multa caldura si bucurie, oferindu-va cele mai bune conditii de cazare si relaxare intr-un cadru natural de vis.
Cu o capacitate de 4 camere + living, respectiv 8 locuri, Moldavia Best iti ofera toate serviciile, conditiile si confortul unei pensiuni moderne, pastrand insa designul calduros si ospitalier al zonei. Vila este structurata astfel: Parter: o camera cu pat matrimonial si baie proprie, living spatios (dotat cu canapea extensibila) , cu sala de mese, bucatarie tip openspace, baie, acces pe terasa;
Etaj 1: trei camere duble cu pat matrimonial si bai proprii; Toate camerele sunt dotate cu TV +cablu TV, internet wireless, incalzire si apa calda asigurata cu centrala proprie pe gaz. Curtea, cu o suprafata de circa 1000 mp ofera un excelent loc de relaxare, loc de joaca pentru copii parcare pentru 6-8 masini, terasa generoasa, foisor cu gratar si cuptor.
Loc de Joaca Vila Moldavia Best
Localizare pe harta Vila Moldavia Best - Google Maps
Contact Vila Moldavia Best - Slanic Moldova:
E-mail: moldaviabest@gmail.com | Telefon: 0740.618.045
Adresa: Strada Paltinis Nr. 2, Slanic Moldova, Bacau, Romania. Website: www.moldaviabest.ro
Vila Moldavia Best este una dintre cele mai bune alegeri pentru cazare in Slanic Moldova.
Înapoi la cuprins