Tabara in Apuseni - Explorează România cu noi!

InfoGhidRomania.com
Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

Tabara in Apuseni

In Tabara Happy Faces - Travel & Fun va veti bucura de un program special si foarte diversificat in care: sportul, jocurile (de echipa, gandire, strategie), activitatile de creatie (cantecul, dansul, arta) precum si multele drumetii si excursii pe care le vom face impreuna, sa va ofere acea vacanta de vara minunata la care visati! Ca si adulti insotitori, aveti posibilitatea de a veni cu copiii intr-o tabara privata, in care sa va bucurati de servicii de o calitate deosebita, avand certitudinea ca va acordam toata grija si atentia pentru ca pe parcursul celor 6 zile de sejur copiii sa fie in siguranta si sa se distreze, iar Dvs. ca insotitori sa va puteti relaxa si simti bine alaturi de ei.

Tabara Happy Faces Travel & Fun

Din program:
Drumetii in zona in localitatea Bucerdea Vinoasa (vizitare: atelierul de cusaturi-tesaturi si muzeul satului + ateliere traditionale inspirate din viata satului) in localitatea Telna (situata pe Traseul “Drumul Vinului”, vizitam crama si invatam mai multe despre vinificatie)

Excursii cu autocarul (incluse) Manastirea si Cheile Rametului orasul Alba Iulia cu principalele obiective turistice: Traseul Celor Trei Fortificatii (unic in Europa!), Catedrala Reintregirii, Catedrala Romano-Catolica, Muzeul si Sala Unirii, Celula lui Horea, Closca si Crisan.

Excursii cu autocarul optionale (contra cost) Superba Salina Turda (obiectivul turistic nr. 1) si Manastirea Dumbravita, Castelul Corvinilor de la Hunedoara, Sarmisegetuza, Manastirea Prislop, zimbrii de la Hateg, urcare cu funicularul la Cetatea Devei si...bucuria copiilor, super distractie la AQUALAND Deva (topogane, piscine cu valuri, jacuzzi, etc - pentru toate varstele)!!!

Ateliere si cluburi T-shirt Design, confectionare esarfe colorate, bratarile prieteniei, confectionare papusi pentru scenete de teatru, origami si figurine haioase din hartie colorata, confectionare lampioane si masti pentru carnaval (NOU!!!) pictura si desen, creare bijuterii, teatru, foto/video, Arts & Crafts, Creative Writting.

Tabara Happy Faces Travel & Fun

Jocuri pe echipe de gandire, spontaneitate, strategie si imaginatie (in-door si out-door)
Environmental Scavenger Hunt,  Treasure Hunt, Land Art, Water Games, Healthy Living Day, Concurs “Cine stie castiga” (Quiz), Riddle Competition, Project Day (Fashion Show)

Sporturi individuale si de echipa (baschet, voley, badminton, tennis cu piciorul, ping-pong, fotbal si fotbal de masa, tir cu arcul, inot, plimbare cu barcutele pe iaz, parachute games).

Cinema in aer liber, Night Chat si seri Disco Talent Show si Diplome Tabara “Happy Faces”- Travel & Fun
Informatii suplimentare pe www.tabara-mea.ro, Telefon: 0745.075.057
Înapoi la cuprins