Pensiunea Roua Muntelui - cazare Baia de Aries - Explorează România cu noi!

InfoGhidRomania.com
Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

Pensiunea Roua Muntelui - cazare Baia de Aries

CAZARE > Hoteluri Vile Pensiuni > Cazare Alba
Pensiunea Roua Muntelui
Asezata in zona centrala a orasului Baia de Aries, Pensiunea Roua Muntelui a fost finalizata in anul 2013. Pensiunea este construita in stil rustic cu mici influente moderne, ce se integreaza foarte bine in specificul zonei, iar conditiile de masa si cazare si relaxare sunt la standarde ridicate.

Pensiunea dispune de 9 camere, din care: 1 apartament, 3 camere cu pat matrimonial si 5 camere cu paturi duble sau matrimoniale. Atractia pensiunii este Piscina exterioara cu apa incalzita si nocturna; platou cu 50 de sezlonguri la dispozitie. Accesul la piscina pentru oaspetii cazati, este inclus in pretul cazarii si este non-stop.
Pensiunea Roua Muntelui
Restaurantul in stil rustic, are o capacitate de 40 de locuri, unde puteti servi masa intr-o ambianta foarte relaxanta. Orar: 08-23, ultima comanda la bucatarie: ora 22. Pentru oaspetii care fac drumetii - pleaca mai devreme, sau ajung mai tarziu, se poate solicita inainte, servirea mesei la o anumita ora. Pe langa restaurant, pensiunea mai dispune si de doua terase cu 70 respectiv 40 de locuri, dar si o frumoasa cafenea - OK Caffe cu 20 de locuri. Momentele de relaxare pot fi intregite si datorita terenului de tenis de camp si a parcului de joaca pentru copii.
Pensiunea Roua Muntelui
Contact Pensiunea Roua Muntelui - Baia de Aries
Telefon pensiune si restaurant: 0744 475 969 | Telefon administrator: D-na Marcela 0743 279 121
Telefon Dl. Ovidiu: 0753 408 862 | E-mail: contact@pensiunearouamuntelui.ro
Înapoi la cuprins