Pensiunea Dacica - Comuna Boșorod, judetul Hunedoara - Explorează România cu noi!

InfoGhidRomania.com
Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

Pensiunea Dacica - Comuna Boșorod, judetul Hunedoara

CAZARE > Hoteluri Vile Pensiuni > Cazare Hunedoara
Pensiunea Dacica - situată în perimetrul Parcului Natural Grădiștea Muncelului, Cioclovina, în imediata vecinătate a Cetății dacice Piatra Roșie (monument UNESCO) și în proximitatea celorlalte cetăți și așezări dacice din Munții Orăștiei (Sarmisegetuza Regia, Costești-Cetățuie), Pensiunea Dacica este locul minunat pentru o vacanță activă și educativă, dar și odihnitoare.
Pensiunea Dacica
Turistul pasionat de istorie își va putea îmbogăți programul unui sejur în mijlocul naturii prin participarea la evenimentele noastre periodice: - vizite ghidate la siturile arheologice ale cetăților dacice din Munții Orăștiei - mini-conferințe și prezentări pe teme de istorie, urmate de întrebări și dezbateri, susținute de specialiști, membri sau voluntari ai Fundației Dacica,în sala noastra de conferințe - proiecții de filme documentare cu tematică istorică - excursii și tururi off-road, pe trasee mai puțin cunoscute publicului larg, către obiective și puncte geografice cu semnificație istorică - activități practice de arheologie experimentală.
Pensiunea Dacica
Cabana din lemn, ridicată de meșteri locali cu materiale și tehnici constructive tradiționale, dar echipată conform exigențelor de confort contemporane, are în compunere 8 camere duble dispunând fiecare de baie proprie cu cabină de duș. Una dintre camerele de la parter este prevăzută cu facilități speciale pentru persoanele care se deplasează în fotoliu rulant.
Alături de cabană, Campingul Dacica pune la dispoziția turiștilor, în sezonul cald, 5 bungalouri spațioase din lemn, cu 2 paturi și prispă. Sunt disponibile, de asemenea, parcele de campare pentru corturi și rulote, iluminate și dotate cu prize de curent. Campingul este deservit de grupuri sanitare separate pe sexe, cu cabine de duș și apă caldă permanentă.
Localizare pe harta Pensiunea Dacica - Google Map
Contact Pensiunea Dacica
Adresa noastră este: PENSIUNEA DACICA - Comuna Boșorod, sat Alun nr. 1, jud. Hunedoara
Tel: 0354 086 162 | 0254 891 750 | e-mail: pensiunea@dacica.ro | Rezerva Camera!
Galerie foto Pensiunea Dacica - Bosorod, Hunedoara
Pensiunea Dacica
Pensiunea Dacica
Pensiunea Dacica
Pensiunea Dacica
Pensiunea Dacica
Pensiunea Dacica
Pensiunea Dacica
Pensiunea Dacica
Pensiunea Dacica
Pensiunea Dacica
Înapoi la cuprins