Pensiunea Cretu - cazare Bran - Explorează România cu noi!

InfoGhidRomania.com
Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

Pensiunea Cretu - cazare Bran

CAZARE > Hoteluri Vile Pensiuni > Cazare Bran
Pensiunea Cretu este situata in localitatea Bran, sat Simon, nr. 333 la 2,5 km de centrul statiunii turistice Bran, intr-o zona retrasa si linistita, cu acces usor pe drum asfaltat si parcare auto in curtea pensiunii. Pensiunea este omologata la Ministerul Turismului la 2 stele si ofera cazare in 15 camere duble cu bai proprii.

Camerele sunt dotate cu paturi matrimoniale, TV cu cablu, incalzire centrala, apa rece si calda in permanenta, conexiune wireless la internet gratuit.
Pensiunea Cretu mai dispune si de: restaurant cu o capacitate de 150 locuri, unde se poate servi masa turistilor sositi in pensiune - living - terasa - gratar - loc de joaca pentru copii - masa de ping-pong.

La Pensiunea Cretu se pot organiza nunti, botezuri, banchete, mese festive, conferinte, training-uri, tabere scolare la preturi avantajoase, in functie de numarul de persoane si de durata sejurului. Oferte de cazare in Bran.
Obiective turistice: Castel Bran, Cetatea Medievala Rasnov si Pestera Valea Cetatii, Pestera Dambovicioara, Poiana Brasov, Biserica Neagra, din Brasov, Prima Scoala Romaneasca, trasee turistice in Muntii Bucegi.
Localizare pe Harta Pensiunea Cretu, Bran - Google Map
Contact Pensiunea Cretu - Bran
Adresa: Localitatea Bran, sat Simon, nr. 333
Telefon: 0722.266.980, 0726.024.801, 0268/236.101
E-mail: mari_cristi.cretu@yahoo.com ; pensiuneacretu@yahoo.com
Oferte de cazare in Bran
Booking.com
Înapoi la cuprins