Pensiunea Casa Hortopan - Explorează România cu noi!

InfoGhidRomania.com
Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

Pensiunea Casa Hortopan

CAZARE > Hoteluri Vile Pensiuni > Cazare Gorj
Pensiunea Casa Hortopan, amplasată în una dintre cele mai pitorești zone ale Gorjului, la 6 km de orasul lui Brâncuși, Târgu Jiu, vine în întâmpinarea turiștilor cu 4 camere matrimoniale și două camere twin clasificate la 3 margarete. Designul interior și exterior se remarcă prin combinarea stilului modern cu cel clasic, iar finisajele de înaltă calitate satisfac cele mai pretențioase cerințe.
Pensiunea Casa Hortopan
În ceea ce privește camerele, acestea se remarcă prin dimensiuni generoase, terasă proprie și dotări precum aer condiționat, smart TV, minibar. Turiștii au la dispoziție o bucatărie complet utilată în care pot să îsi pregătească mâncarea, sau pot opta pentru preparatele noastre care sunt compuse în cea mai mare parte din produse obținute în gospodăria proprie. Poziția privilegiată a pensiunii face ca aceasta să fie aproape de toate obiectivele turistie ale Gorjului, iar aici amintim Operele lui Brânuși, Muzeul arhitecturii populare de la Curtișoara, Muzeul Casa Cartianu, Valea Șușiței, Cheile Sohodolului, Cheile Oltețului, Casa memorială Ecaterina Teodoroiu, Casa memorială Constantin Brancuși, Mănăstirea Tismana, Mănăstirea Lainici.
Pentru a descoperi îndeaproape frumusețile locurilor, oaspeții noștri pot folosi biciletele din dotarea pensiunii sau pot închiria mașini de teren pentru trasee offroad. Masa de tenis și jocurile de societate sunt de asemenea la dispoziția fiecărui oaspete care ne calcă pragul.
Contact Pensiunea Casa Hortopan
Sat Rugi, Strada General Ioan Sichitiu 52, Comuna Turcinesti, Târgu Jiu 217533
Telefon: 0766 797 931, E-mail: emil.hortopan@gmail.com
Localizare pe harta Pensiunea Casa Hortopan
Oferte de Cazare in Târgu Jiu
Booking.com
Înapoi la cuprins