Casa Dives - Pianu de Sus, Alba - Explorează România cu noi!

InfoGhidRomania.com
Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

Casa Dives - Pianu de Sus, Alba

CAZARE > Hoteluri Vile Pensiuni > Cazare Alba
Casa Dives. Te invităm să explorezi un mod de viață înconjurat de cultură și natură în centrul triunghiului Cetatea Alba Carolina-Transalpina - Castelul Corvinilor. Dacă ți-e dor de puțină liniște, de bucate locale curate și cu istorie în spate, atunci această experiență este pentru tine. Vino să te bucuri de tradițiile locului, de gazde omenoase, pregătește-te pentru un șir nesfârșit de ospețe. Explorează gusturi locale. Descoperă tradiții și comunități. Degustă Transilvania!
Casa Dives
Toate camerele sunt decorate în stil tradiţional cu mobilier din lemn masiv şi sunt dotate TV, cu ecran plat, frigider, minibar, internet WiFi, baie privată, uscător de păr şi articole de toaletă gratuite. Unele camere au balcon cu vedere la pădurea din apropiere. Casa Dives este localizată în Comuna Pianu, un sat de poveste din judeţul Alba, Transilvania, care prinde viaţă prin frumuseţea portului popular şi a meşteşugurilor care s-au păstrat în timp. Zona este absolut ideală pentru relaxare, dar şi pentru schi, golf, călărie sau drumeţii. Rezervă Cameră !
Casa Dives
Păltiniş Ski Resort este o opţiune interesantă pentru un weekend prelungit destinat sporturilor de iarnă. Împătimiţii golfului au ocazia să işi demonstreze talentul la cele mai tari competiţii de golf din ţară (locul de desfasurare, Club de Golf Paul Tomiţa, Pianu de Jos, sau la cel mai mare teren de golf din Romania, Theodora Golf Club, Teleac). Superbul Castel de lut din inima Transilvaniei, cel mai fotografiat loc din România. Lacurile Ocna Sibiului, sunt lacurile miraculoase dintre munţi unde găseşti minunile terapiei naturale cu sare şi nămol.
Casa Dives
De asemenea, puteți vizita monumentele istorice de excepţie: Castelul Corvinilor, Cetatea Deva, Cetatea Alba Carolina, Salina de la Turda, Cetatea Sighișoara, Cetatea Câlnic, Sarmizegetusa Regia sau Sibiu, destinație de călătorie plină de tradiție, o sa te încante cu farmecul lor inedit, dar asta nu e tot, în Comuna Pianu puteţi vizita Mănastirea Afteia, Mănastirea Naşterea Sf. Ioan Botezatorul sau Biserica Cuvioasa Paraschiva care datează din anul 1761, aflată în patrimoniul UNESCO, şi să vedeţi mormintele străjuite de stâlpii funerari, pe care se află inscripţionat în latul stâlpului, cifra romană XIII, aici fiind cantonată Legiunea XIII Gemina datorită exploatării aurifere de către Dacii din zonă.
Casa Dives
În zilele toride de vară, te invităm să te bucuri de razele generoase ale soarelui la piscina noastră, având la indemână şezlonguri şi umbreluţe, iar dacă ai chef de o plimbare, pădurea de lângă proprietate o să-ti ofere o reală apropiere de natură. Este întodeauna o plăcere baia şi relaxarea într-un ciubăr cu apă sărată încalzită sau cum i se mai spune Jacuzzi Ţărănesc, vă stă la dispoziţie în orice anotimp. Dacă vremea nu ţine cu tine, răsfață-te așa cum meriți cu un masaj anticelulitc sau de relaxare, combinația perfectă care te face să uiți de toate grijile și te umple de bună dispoziție.
Casa Dives
Putem organiza batălii Airsoft, drumeţii sau circuite cu Buggy prin natură. Casa Dives dispune si de o bibliotecă cu zeci de cărţi unde poţi petrece o după-amiază placută. Oaspeţii pot începe fiecare dimineaţă cu micul dejun preparat după rețetele de 70 de ani ale bunicii. Aeroportul Internaţional din Sibiu este la 75 km. Redescoperă Transilvania printr-o experiență ce-ți oferă mai mult decât o cazare. Pornește la drum!
Casa Dives
Tip si pret camere:
  • Camera dubla cu vedere la padure 175 lei/noapte - 2 persoane
  • Suita cu vedere la gradina 315 lei/noapte - 4 persoane
  • Suplimentar o persoana in camera 30 lei/noapte.
  • Pat suplimentar 60 lei/noapte. Copiii sub 5 ani gratis.
Localizare pe harta Pensiunea Casa Dives, Alba - Google Map
Adresa Casa Dives: Str. Principala nr. 280
Pianu de Sus, Pianu, Alba, Romania
Telefon: +40-0751-882-384
E-mail: rezervari@casadives.ro
Website: www.casadives.ro
facebook.com/CasaDives
Înapoi la cuprins