Conacul Domnesc - Scheia, Suceava - Explorează România cu noi!

InfoGhidRomania.com
Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

Conacul Domnesc - Scheia, Suceava

Conacul Domnesc - Suceava
Conacul Domnesc din Scheia, Suceava ​este un vechi conac boieresc complet renovat si amenajat la standarde europene, pe o suprafata de 10 hectare, in mijlocul unui parc care asigura linistea si aerul curat de care aveti nevoie. Conacul Domnesc este o locatie perfecta pentru oameni de afaceri si turisti, acesta fiind alegerea perfecta pentru o vacanta departe de agitatia orasului, training-​uri de firma sau intalniri de afaceri si team. Conacul Domnesc din Suceava este situat la 5 km de centrul orasului Suceava, la numai 200de metri de drumul european E85 si 17 km de aeroportul Salcea.
Conacul Domnesc
Vechiul conac a fost construit de o familie instarita de armeni venita prin partile locului, in jurul anilor 1820. Acestei familii i se atribuie si constructia bisericii din localitate. Astazi el este un complex hotelier, ce are în componenta sa spatii de cazare, restaurant, crama, terasa de vara, centru SPA si o sala polivalenta. Tot acest ansamblu este dispus pe o suprafata de peste 10 hectare, in cadrul unui parc dendrologic, care are si un lac privat.
Restaurantul din Conacul Domnesc ofera preparate culinare traditionale romanesti si internationale. Ambianta placuta, personalul amabil si discret, decorul intim si relaxant fac din restaurantul CONACUL DOMNESC locul ideal pentru petrecerea unei seri de neuitat in compania muzicii de calitate. Aici se pot organiza nunti botezuri, mese festive, cocktail-​uri si banchete pentru un numar de aproximativ 180 persoane.
Restaurant Conacul Domnesc
Centru SPA. Pentru relaxare si tratament Conacul Domnesc dispune de piscina acoperita, Jacuzzi, sauna uscata (de tip suedez), servicii de masaj de relaxare si terapeutic, tratamente corporale, sala de fitness. Conacul Domnesc ofera iubitorilor de miscare un teren de sport pentru fotbal si tenis de camp dotat cu nocturna precum si un parc frumos amenajat.

Contact Conacul Domnesc. Adresa: Scheia, str. Agronomului, nr.445, judetul Suceava
Telefon: 0230526966, 0372300600, Fax: 0230520699. E-​mail: office@conaculdomnesc.ro
Localizare pe harta Conacul Domnesc - Google Map
Sursa informatii si foto: www.conaculdomnesc.ro
Înapoi la cuprins