Conacul Dintre Vii - Urlati, Prahova - Explorează România cu noi!

InfoGhidRomania.com
Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

Conacul Dintre Vii - Urlati, Prahova

Conacul Dintre Vii este o unitate turistica dezvoltata intr-un fost conac boieresc refacut dupa toate standardele actuale ale industriei ospitalitatii. Conacul Dintre Vii amplasat la marginea localitatii Urlati, judetul Prahova, la numai o ora de nordul Bucurestiului, va asteapta intr-o zona ferita de aglomeratia urbana, cu un cadru natural deosebit, marginit de ciresi si de podgoriile proprii, asa cum ii spune si deumirea. Conacul Dintre Vii ofera 22 spatii de cazare, 1 apartament, 2 junior suite si 19 camere duble cu baie proprie, minibar si TV.
Conacul Dintre Vii - Urlati
Restaurantul Conacului Dintre Vii ofera vizitatorilor mancare buna cu legume proaspete de gradina si o carafa cu vin strasnic prahovean din podgoriile din jurul targului Urlatilor. Salonul boieresc cu focul in camin e plin si vesel.

Mancarea sanatoasa abureste, tainuind retetele boieresti ale maicutelor. In crama, borcanele cu muraturi, dulceturi si serbeturi sed randuite pe polite. Butoaie mari cu vin asteapta sa potoleasca setea drumetilor.
Restaurant Conacul Dintre Vii
Evenimente in aer liber se pot organiza, atat in leisure point (200 de locuri), pe terasele de langa barbeque (80 de locuri), cat si garden party-uri in intreaga curte (500 de persoane).

Activitati in door si out door: degustari si prezentari de vinuri, sampanie si distilate, discoteca, trageri cu arcul, darts, ping-pong, cycling, plimbari cu caruta, picnic in vie, “Academia gratarelor”, “Olimpiada Cocktailurilor”, “Initiere in arta viei si a vinului”.
Piscina Conacul Dintre Vii
Cum se ajunge la Conacul Dintre Vii. Acces rutier:
DN1/E60 Bucuresti-Ploiesti, apoi DN1-B Ploiesti-Buzau, din Albesti Paleologu pe DJ102C pana la Urlati.

Contact Conacul Dintre Vii. Adresa: Urlati, strada Valea Bobului (Filitis) nr. 18
Fax: 021 212 52 62, Mobil: 0744 756 543 / 0753 105 214, E-mail: contact@conaculdintrevii.ro
Localizare pe harta Conacul Dintre Vii - Google Map
Sursa informatii si foto: www.conaculdintrevii.ro
Înapoi la cuprins