Complex Noblesse - Cazare Vaslui - Explorează România cu noi!

InfoGhidRomania.com
Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

Complex Noblesse - Cazare Vaslui

CAZARE > Hoteluri Vile Pensiuni > Cazare Vaslui
INTRODUCERE   Complex Noblesse este o locație unică, înființată în luna august 2019. Situat la drumul național DN2F KM 56 Vaslui-Bacău și la 15 km depărtare de orașul Vaslui, oferă oaspeților o gamă largă de produse și servicii de cea mai bună calitate. Locul de joacă, piscina, salina, sauna, biliardul sau ping-pong-ul oferă posibilitatea oaspeților de toate vârstele să aibe activitate pe parcursul sejurului.  Rezerva Camera !
Complex Noblesse
SPAȚII DE CAZARE   Pensiunea Antonia deține 16 camere complet utilate, moderne, confortabile, cu o suprafață generoasă ce oferă posibilitate de mișcare. Toate camerele răspund cerințelor fiecăruia, ce întrunesc criteriile fie celor aflați în călătorii de afaceri, fie într-o vacanță liniștită cu familia. Cosmeticele hoteliere, halatele, uscătorul de păr, aerul condiționat, TV și internet prin wireless, garantează necesarul oricărei vacanțe. De altfel, camera destinată persoanelor cu handicap, dotată în conformitate cu cerințele și nevoile aferente, facilitează accesul cât mai simplu și ușor de folosit.

Structură: -1 cameră twin destinată persoanelor cu handicap
                 -1 cameră Queen cu vedere la piscină și balcon
                 -1 suită cu o capacitate de minim 4 persoane, living cu balcon și o cameră
                 -7 camere King cu balcon -6 camere duble standard
Complex Noblesse
RESTAURANT   Restaurant Oliver cu o capacitate de 165 locuri îmbină ingrediente speciale pentru a crea simfonii de arome pentru toate gusturile. Atenția îndreptată spre client, v-a garanta o masă care se ridică la nivelul așteptărilor. Meniu diversificat, produse bio, suc natural din producția proprie, destinat cu precădere către cei mai mici oaspeți, toate se pot servi într-o atmosferă caldă. Dotările cu echipamente de ultimă generație, videoproiector, flipchart, acces la internet wi-fi, sistem de sonorizare, fac posibilă dezvoltarea întâlnirii în scop de afaceri, unde creativitatea și imaginația pot fi folosite la potential maxim. Inovația și inspirația elementele cheie pentru o întâlnire reușită.
DISTRACȚIE ȘI WELLNESS  Petrecerea timpului liber activ și interactiv din timpul sejurului se poate exploata prin activitățile puse la dispozițe. Sauna dar mai ales salina cu sare din Himalaya au demonstrat de-a lungul timpului că haloterapia reprezintă o variantă excelentă de tratament! În Salina din cadrul Complexului Noblesse ai ocazia să petreci timp alături de copilul tău într-un mediu fără alergeni. O oază de liniște care îmbină relaxarea cu distracția, în zilele toride de vară, piscina exterioară Viviana dotată cu șezlonguri, bar, muzică, reușește să îți facă zilele de vară memorabile. Terenul multisport este o altă modalitate de petrecere a timpului în aer liber.
Localizare pe harta Complex Nobless - Google Map
Galerie foto Complex Noblesse
Înapoi la cuprins