CD PostCard - CD Panocard - Explorează România cu noi!

InfoGhidRomania.com
Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

CD PostCard - CD Panocard

Utile
Banat Media - va ofera un serviciu specializat de conceptie si realizare a prezentarilor multimedia pentru PC sau DVD pe un suport nou: cartea postala cu mini CD integrat, imbinand astfel calitatile unei carti postale obisnuite cu posibilitatile pe care le ofera un CD.
Cartea Postala cu CD integrat. Pe langa atributiile sale clasice de suvenir turistic, cartea postala cu CD integrat, prin caracteristicile sale multimedia, este si un produs comercial atractiv care trezeste deja interesul pe moment, creeaza acel efect de "catch eye", adica atrage privirea si curiozitatea clientului. Se adreseaza atat publicului tanar prin posibilitatile si efectele tehnicii de ultima ora, cat si publicului mai in varsta - caruia i se ofera si o vedere clasica.
Fiind un produs omologat international, se poate expedia prin posta la pretul unei carti postale standard, marindu-i astfel atractivitatea si raza de promovare. Sub aspectul comercial ca suvenir turistic poate deveni rentabil printr-o desfacere profesionala iar prin cooptare de sponsori si reclama interactiva, costurile de productie se pot diminua considerabil.

Un element spectaculos si de efect care se poate integra in prezentarile multimedia il constituie panoramele rotative de 360°, care mai multe impreuna duc la realizarea asanumitului tur virtual. In cadrul acestuia se poate trece prin click dintr-o panorama in alta, creind astfel un spatiu virtual. Aceasta aplicatie poate fi folosita cu succes si la realizarea unui tur virtual de oras sau regiune.
Banat Media executa prezentari multimedia complexe, interactive cu navigare simpla si intuitiva, ralizeaza prezentarea grafica de ansamblu si ofera consultanta de specialitate pana la definitivarea proiectului. Impreuna cu partenerii nostri realizam materialul fotografic, respectiv imaginile panoramice la 360°. De asemenea avem posibilitatea de a include in prezentari o gama larga de completari multimedia in domeniul audio, video si de animatie.

Domenii de utilizare
Turism
Banat Media pleaca de la ideea de a promova imaginea unei locatii turistice intr-un mod atractiv, util si informativ. Vizualizarea zonei prin imagini calitative si profesionale, informatii concise si la obiect, confera o imagine de ansamblu menita sa prezinte locatia intr-o lumina favorabila. Prezentarea ca atare poate fi integrata intr-un ansamblu de imagini panoramice din zona, peisaje din natura, etc., marind astfel atractivitatea locatiei in sine.
Istorie, arta, cultura, diverse
Prin digitalizare si prelucrare electronica de imagine si sunet se poate promova o gama variata de prezentare a valorilor istorice, culturale, folclorice, etc., cartea postala cu CD integrat fiind un mediu eficient de transmitere cu mare rezonanta in randul tinerilor si nu numai.
Carti postale pentru ocazii
Cartea postala cu CD integrat este un produs ideal in scop de protocol. Raporturile cu clientii se mentin prin mici atentii oferite de sarbatori sau cu diferite ocazii. Banat Media propune un astfel de cadou (gen album foto cu mini CD, felicitare audio, etc.), contribuind astfel la consolidarea imaginii firmei sau institutiei.

Descriere tehnica
Cartea postala cu mini CD este o carte postala obisnuita la care se ataseaza un miniCD compatibil cu toate aparatele de lectura CD-DVD in afara celor de tip "slot-in" ( ex. CD Player auto)

Modul de francare
Cartea postala cu CD integrat este un produs patentat si omologat la nivel european, deci se poate expedia prin posta la pretul unei carti postale obisnuite, standard.

Confectionarea si prezentarea produsului
Discul este fixat intr-un locas presat pe fata cartii postale fiind protejat cu ajutorul unei folii adezive transparente. Dupa indepartarea acestei folii de protectie discul poate fi in continuare pastrat impreuna cu vederea prin intermediul suportului de fixare.

Detalii tehnice
MiniCD-ul de 8 cm ofera o capacitate de 200 Mb. pentru diferite prezentari multimedia. Ca audio CD, capacitatea de informatie sonora ajunge la 23 minute (muzica sau text rostit). Un nou procedeu interesant este realizarea de prezentari combinate, adica informatii care pot fi prezentate atat prin intermediul PC-ului cat si a DVD-player.

Formate
Alaturi de cartile postale in format standard, se pot alege si alte formate (ex. DIN A6, DIN B6, DIN lung0. De asemenea in loc de miniCD se poate integra un miniDVD (capacitate 1,4 Gb.) sau chiar CD-uri si DVD-uri in format 12 cm (normale). Tiparirea cartii postale si a labelului CD-ului (4/1 sau 4/4 color) se face dupa standardele Euroscala Offset.
CD-ul sau DVD-ul se confectioneaza prin presare dupa un Master.

Exemple de carti postale cu CD realizate de Banat Media
Timisoara de altadata - editie trilingva, prezentarea pe CD contine peste 200 de imagini vechi din Timisoara anilor 1850-1950, repartizate pe cele 4 cartiere istorice, un tur virtual al Pietei Unirii si un foto-album pentru printat (20 imagini).
Muzeul de Arta - contine descrierea principalelor colectii si expozitii permanente din cadrul Muzeului de Arta, ilustrate cu un bogat material fotografic in format diashow. De asemenea CD-ul contine ca element deosebit un tur virtual cu panorame la 360°.
Muzeul Satului Banatean si Biserici Istorice din Timisoara - fac parte din ciclul "Istoria Artei, culturii si traditiilor timisene", proiect initiat si sustinut de CJT.
CD Panocard este compusa dintr-o ilustrata panoramica pliabila si un miniCD/DVD. Acest lucru ofera posibilitatea de a largi domeniul de utilizare al ilustratei prin inglobare de prezentari multimedia, de ex. un tur virtual panoramic  la 360°, marindu-i astfel acceptanta.
  • este un produs nou si inovativ omologat la nivel international

  • ofera un suport ideal pentru tururile virtuale (turistice, prezentari de muzee, orase)

  • functioneaza ca o aplicatie de sine statatoare, fara a necesita instalari suplimentare

  • ruleaza in mod fullscreen (pe tot ecranul), este usor si intuitiv de folosit

  • ofera 200 Mb. capacitate de stocare pe CD, sau 1,4-2,7 Gb. pe DVD.

CD Panocard "Timisoara 360° virtual tour", vedere panoramica pliabila cu miniCD. CD-ul contine un tur virtual cu imagini panoramice la 360°, texte informative, imagini istorice, etc. Vederea se poate plia si trimite prin posta in plicul aferent.
Panorama Timisoara
Panorama verso
Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa: info@banat-media.eu
Înapoi la cuprins