Ursa Mica Glamping Resort - Explorează România cu noi!

InfoGhidRomania.com
Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

Ursa Mica Glamping Resort

Ursa Mică Glamping Resort este situat pe culoarul Rucăr-Bran, la granita dintre Muntenia si Transilvania, la 20 minute de castelul Bran sau Pestera Dambovicioara, la 45 minute de Brasov si Poiana Brasov. Ursa Mica Glamping Resort se află în localitatea Ciocanu şi pune la dispoziție acces gratuit la internet WiFi, un restaurant, un bar şi o grădină. Oaspeții pot savura un mic dejun à la carte zilnic la acest camping de corturi. Pe durata sejurului la Ursa Mica Glamping Resort, oaspeţii beneficiază de acces la facilitățile de wellness şi spa, inclusiv la cada cu hidromasaj şi la saună. Oaspeții pot juca tenis de masă la cazare sau se pot bucura de ciclism în împrejurimi.
Ursa Mica Glamping Resort
Fiecare cort măsoară 3 m înățime, fiind amplasat pe o platformă sigură din lemn, astfel încât nici nu trebuie să îți faci griji pentru un eventual contact direct cu solul. Materialul din bumbac special al cortului permite aerului să circule fără probleme în interior, iar paturile încăpătoare și soba se integrează perfect în acest spațiu, pe cât de rustic, pe atât de confortabil, ideal pentru întâlnirea ta cu sălbăticia din jur. În fiecare cort sunt sobe și paturi cu saltea premium din spumă poliuretanică, iar lenjeriile de pat sunt confecționate din satin și bumbac.

Fiecare dintre cele 12 corturi de lux de la Ursa Mică Glamping Resort este dotat cu senzor de monoxid de carbon și stingător antiincendiu. Toate corturile au nume de stele si constelatii ca tu sa visezi si sa intri intr-un loc magic odata ce ai poposit aici. Capacitatea de cazare maximă este de 48 de persoane. Deși se află în mijlocul naturii, Ursa Mică Glamping Resort dispune de dușuri și toalete individuale, totul este modern, grupurile sanitare fiind, evident, separate: femei și bărbați.
Ursa Mica Glamping Resort
Facilități Ursa Mică Glamping Resort: saună confortabilă in casa estoniană si ciubere cu apă fierbinte, restaurant cu 48 de locuri (12 mese), pentru mesele zilnice oferite, dimineața, la prânz și seara. În restaurant, se află o zonă special destinată încărcării la priză sau la stație a telefoanelor, laptopurilor sau oricărui alt device. Ursa Mică Glamping Resort poate oferi mix-ul ideal pentru organizarea unui team building reușit, pe baza opțiunilor de distracție pe care le puteți experimenta la adevăratul lor potențial și o lista variată de activitati si locații de vizitat prin împrejurimi.
Localizare pe harta Ursa Mica Glamping Resort - Google Map
Cum se ajunge la Ursa Mică Glamping Resort
Din București faci 2.30-3 ore și ai două variante:
- București - Târgoviște, Câmpulung, Dâmbovicioara spre Peștera Dâmbovicioara, Ciocanu (se poate scurta ruta din Cetățeni spre Dragoslavele continuand apoi pe traseul Dâmbovicioara Ciocanu);
- București – Predeal - Râșnov - Bran - Fundata - Șirnea și stânga către locație.
Sau introduci în GPS următoarele date: Latitudine: 45°27’27.8’’N, Longitudine: 25°15’18.0’’E
Contact Ursa Mică Glamping Resort
Telefon: +40 317.304.114, Email: contact@carpathianursa.ro
Înapoi la cuprins