Pensiunea Dara - Cazare Transfagarasan - Explorează România cu noi!

InfoGhidRomania.com
Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

Pensiunea Dara - Cazare Transfagarasan

CAZARE > Hoteluri Vile Pensiuni > Cazare Transfagarasan
Situata la km 102 pe unicul Transfagarasan, Pensiunea Dara va pune la dipozitie 10 spatii de cazare, dispuse in cinci camere, intr-o zona clasata ca a doua in lume in ceea ce priveste puritatea aerului fiind surclasata numai de zona Alpilor. La numai 16 km distanta de Balea Lac si la 35 km de Barajul Vidraru, micuta si cocheta pensiune va intampina ca loc de popas sau de relaxare prelungita pe traseul declarat, pentru a doua oara, ca fiind cel mai frumos traseu rutier din lume. Coordonate GPS: 45.557168, 24.602176

Un loc ideal pentru relaxare impreuna cu familia, pentru intarirea coeziunii echipei dumneavoastra sau pentru a petrece momente unice impreuna cu grupul de vechi prieteni, Pensiunea Dara isi pastreaza usile larg deschise oaspetilor, intr-un mediu calduros si primitor, pe intreg parcursul anului, situandu-se intr-o zona deschisa traficului rutier in orice anotimp.
Pensiunea Dara - cazare Transfagarasan
Pensiunea Dara pune la dispozitia turistilor un mic restaurant cu meniu traditional diversificat si o variata selectie de bauturi. Pensiunea nu pune bucataria la dispozitia turistilor si nici spatii de depozitare/refrigerare a oricarui tip de alimente sau bauturi alcoolice si non-alcoolice.

Pensiunea Dara si-a deschis portile odata cu sosirea Craciunului, Transfagarasanul transformandu-se intr-un loc feeric in aceasta perioada, ajutat de farmecul crestelor inalte si al falnicilor brazi care le imbraca.
Transfagarasan inchis? Depinde ce intelegem prin: “inchis” Transfagarasanul are o lungime totala de aproximativ 150 km incepand din localitatea Bascov (in acceptia multora din localitatea Capataneni), Judetul Arges , si terminandu-se in apropierea localitatii Cartisoara, judetul Sibiu.

Din localitatea Capataneni pana la Piscul Negru, unde se afla si Pensiunea Dara , sunt aproximativ 67-70 de km, ce pot fi parcursi indiferent de conditiile meteo specifice oricarui anotimp.
Dispusa la km 102 al Transfagarasanului, pe latura acestuia care face legatura intre barajul Vidraru si Balea Lac, Pensiunea Dara se afla in imediata vecinatate a Manastirii Sfantul Proroc Ilie. Atentie, insa, Transfagarasanul nu poate fi traversat in sezonul rece, fiind imposibil de ajuns de la Barajul Vidraru la Sibiu folosind acest minunat traseu. Pensiunea Dara va pune la dispozitie, prin urmare, cazare ieftina , in conditii bune, pe Transfagarasan , indiferent de anotimp. Va asteptam cu drag! Pensiunea Dara.

Contact Pensiunea Dara:
Telefon: 0727 251 242 / 0727 450 765, E-mail: dara@transfagarasan-dara.ro
Localizare pe harta Pensiunea Dara, Piscul Negru - Google Map
Înapoi la cuprins