Vila Isabelle - cazare Predeal - Explorează România cu noi!

InfoGhidRomania.com
Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

Vila Isabelle - cazare Predeal

CAZARE > Hoteluri Vile Pensiuni > Cazare Predeal
Imaginaţi-vă culori calde alături de lumini şi umbre ce se întrepătrund spectaculos. Nu este vorba despre pânza unui pictor talentat, ci de „tabloul” oferit de camerele noastre. Vila Isabelle are o capacitate de cazare de 22 de locuri, în 10 camere cu paturi duble și 1 apartament. În fiecare cameră se poate suplimenta un loc cu pat pliant. Toate camerele au baie proprie. Fiecare din cele 3 etaje dispune de camere confortabile, iar la fiecare nivel se găsește o bucătărie dotată complet.

Predealul este situat într-o zonă cu altitudini moderate (Clăbucetele Predealului), între Munții Bucegi și masivele Postăvaru, Piatra Mare și Baiului, în zona trecătorii cu același nume, la 1020-1160 m altitudine, fiind orașul situat la cea mai mare altitudine din țară, la obârșia râului Prahova și pe cursul superior al râului Timiș, la 25 km sud de municipiul Brașov și 147 km nord de București.
Prima impresie este întotdeauna cea mai importantă. La asta ne-am gândit când am ales o amenajare specială a camerelor noastre, pe care o completăm negreșit cu o curățenie exemplară, totul pentru o vacanță memorabilă! Pentru că aveți nevoie de un mic dejun proaspăt, servit în liniște, salonul nostru special pentru mic dejun vă stă la dispoziție în fiecare dimineață cu o selecție vastă de preparate delicioase. Vă colorăm diminețile la Vila Isabelle cu mult bun gust!

Cum sună o vacanță de relaxare, petrecută în atmosfera de poveste a stațiunii Predeal, la schi? Noi am pregătit camerele călduroase, vă rămâne doar să rezervați și să vă bucurați de sejur! Distanța față de pârtia Clăbucet, un reper în domeniul schiului, este de doar 2,3 km. Nu contează unde și cât de mult călătoriți, ci cât de mult vă bucurați de fiecare destinație!
Vila Isabelle - Predeal
Vila Isabelle - Predeal
Contact Vila Isabelle, Predeal. E-mail: office@vila-isabelle.ro, Telefon: 0723 608 315 / 0268 455 482, Adresa: Strada Rodna, nr. 2, Predeal, România, 505300
Localizare pe harta Vila Isabelle, Predeal - Google Maps
Înapoi la cuprins