Terra Park Bucuresti - Explorează România cu noi!

InfoGhidRomania.com
Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

Terra Park Bucuresti

Terra Park Bucuresti, este un taram al distractiei pentru toate varstele, care aduna intr-un singur loc cele mai fascinante aventuri traite de Milo in jurul lumii. Inainte de a incepe calatoria printre atractiile acestei lumi, elibereaza-ti imaginatia si vei trai senzatii atat de tari, incat te vei rataci printre cele mai captivante povesti. S-ar putea sa ai surpriza de a te regasi in faimoasele imagini de la finalul aventurilor din atractiile surpriza.
Pentru a incepe aventura Terra Park, trebuie sa ai cu tine cardul de acces. Acesta contine punctele magice, pe baza carora te poti bucura de toate atractiile parcului, poti poposi in zona mancarurilor internationale si poti lua cu tine oricare dintre suvenirurile preferate.
Pizza la Terra Park
Atunci cand simti ca ai nevoie de forte noi, poposeste in zona mancarurilor aduse de Milo din intreaga lume. Aici vei intalni personaje gata oricand sa-ti satisfaca toate poftele internationale. Trebuie doar sa cercetezi diversitatea retetelor, sa le gasesti pe cele mai bune si sa te servesti. Inainte de plecare, ia cu tine cateva dintre suvenirurile colectionate de Milo in calatoriile sale.
Steagurile victoriei, magneti care atrag aventura sau jurnalele de drum sunt doar cateva dintre amintirile pe care le poti pastra pana la adanci batraneti. Pentru cei mici, exista chiar si suveniruri dulci, bomboane pe care si le pot crea dupa gustul lor pofticios.
Magazin suveniruri Terra Park
Accesul in Terra Park se face pe baza tichetului Terra Park in valoare de 2 lei. Tichetul poate fi folosit doar pentru accesul in Terra Park si este valabil pentru o singura persoana. Pentru accesul in atractii, cumparaturi la magazinul de suveniruri, restaurante si alte servicii taxabile ale parcului, utilizati cardul Terra Park disponibil la toate punctele de reincarcare si la poarta principala de acces.
Cardul Terra Park care iti asigura accesul la atractii si se achizitioneaza atat de la poarta principala de acces cat si de la punctele de reincarcare din incinta parcului pentru suma minima de 50 lei ce reprezinta 50 de puncte Terra Park. Ulterior consumarii acestor puncte, cardul ramane valabil 1 an si se poate incarca din nou cu numarul de puncte dorit.
De asemenea, puteti achizitiona de la poarta principala de access sau de la orice punct de reincarcare din incinta parcului bratara Terra Park. Aceasta va asigura acces nelimitat la toate atractiile parcului cu un timp de asteptare de 10 minute intre 2 scanari. Bratara Terra Park este valabila in ziua achizitionarii si la iesirea din incinta parcului aceasta se anuleaza. Achizitionarea unui card sau a unei bratari de la poarta principala de acces asigura si intrarea in parc. Sursa: www.terra-park.ro
Localizare pe harta Terra Park Bucuresti - Google Map
Cum se ajunge la Terra Park
- Cu tramvaiul: 8, 25, 35 (statia Sibiu)
- Cu autobuzul: 137, 138, 105, 168, 268, 368 (statia Sibiu)
- Cu troleibuzul: 90, 91, 93 (statia Sibiu)
Contact Terra Park Bucuresti
Adresa: Bulevardul Timisoara nr. 8A
Coordonate GPS: 44.429759, 26.0455557
Telefon: 0736.150.919 / Fax: 312.283.031
E-mail: info@terra-park.ro
Înapoi la cuprins