Pensiunea Raiul de pe Râu - Moroeni - Explorează România cu noi!

InfoGhidRomania.com
Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

Pensiunea Raiul de pe Râu - Moroeni

CAZARE > Hoteluri Vile Pensiuni > Cazare Dambovita > Moroeni
Pensiunea Raiul de pe Râu, situata la poalele muntilor Bucegi, pe malul raului Ialomita, la doar 18 km de Sinaia, va ofera tot ce aveti nevoie pentru a scapa de stres si oboseala. De indata ce ati ajuns aici, va indragostiti iremediabil de aceasta locatie de vis. Aerul curat, mirosul incantator al padurii, susurul raului cu apa cristalina, intimitatea desavarsita, sunt cateva repere care sa va indrepte pasii catre aceste meleaguri minunate.

Pensiunea va pune la dispozitie servicii de calitate contra-cost, pentru o vacanta completa si plina de distractie: inchiriere ATV, biciclete, servicii de spalatorie si calcatorie, transport la/de la aeroport, gratar, precum si accesul la cel mai mare teren de fotbal din zona. Rezerva Camera

Raiul de pe Râu este localizata in comuna Moroeni ce se afla in extremitatea nordica a judetului, cuprinzand zona montana inalta, inclusiv o buna parte din Parcul Natural Bucegi din Muntii Bucegi. Pe teritoriul comunei se afla lacul Bolboci si izvoarele Ialomitei cu pestera Ialomitei (unde se află si un mic schit), iar la limita cu judetul Prahova se afla Varful Omu, cel mai inalt punct al Bucegilor si al judetului Dambovita, precum si varful Babele.
Pensiunea Raiul de pe Râu - Moroeni
Pensiunea Raiul de pe Râu - Moroeni
Pensiunea dispune de 7 camere duble matrimoniale si 3 camere triple dotate cu tv, wi-fi si baie proprie.
Pensiunea Raiul de pe Râu - Moroeni
Pensiunea Raiul de pe Râu - Moroeni
  Localizare pe harta Pensiunea Raiul de pe Râu - Google Maps
Comuna Moroeni, Sat Pucheni, Strada Lot 4, Nr. 39
Telefon: +40744300232, +40744300231, Email: office@pensiunearai.ro
Booking.com
Booking.com
Înapoi la cuprins