Pensiunea Dalli - Baile Govora - Explorează România cu noi!

InfoGhidRomania.com
Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

Pensiunea Dalli - Baile Govora

CAZARE > Hoteluri Vile Pensiuni > Cazare Valcea > Baile Govora

Pensiunea D'alli este situata in Baile Govora, judetul Valcea, la 17 Km de Ramnicu Valcea si dispune de 2 camere triple, 5 camere duble, bucatarie complet utilata, terasa spatioasa dotata cu gratar, sala de mese pentru 16-20 persoane, crama, 9000 m padure -pajiste, traseu marcat si parcare.

De ce sa vin la Baile Govora?
- Baile Govora este statiunea din Romania unde raportul dintre aeroionii pozitivi si negativi este 1
- Statiunea baile govora este considerata una dintre cele mai bogate statiuni in ape iodurate si bromurate din lume, a doua din europa.

Statiunea este renumita pentru varietatea si caracterul terapeutic al proprietatilor apelor, fiind unica statiune din tara in care se afla ape minerale cu o compozitie chimica diferentiata, ape sarate iodurate, bromurate, sulfuroase foarte concentrate, crenoterapie cu ape hipotone, sulfuroase, bicarbonate, sodice, calcice si magneziene.

Statiunea detine numeroase facilitati si instalatii de tratament: bai calde cu ape minerale iodurate si sulfuroase, bai cu esenta de brad, dus subacval, bai cu bioxid de carbon, impachetari cu namol cald, pneumoterapie, electroterapie, hidroelectroterapie, inhaloterapia, kinetoterapie, masaj, solarium ce ajuta la tratarea multiplelor afectiuni, de la afectiuni respiratorii pana la afectiuni reumatismale si neurologice.

In imprejurimile statiunii Govora si pe meleagurile valcene se afla peste 300 de monumente istorice si de arta, de la tezaure neolitice, la vestigii dacice si romane si necropole paleocrestine. Statiunea se afla intr-o zona cu numeroase obiecte de cult. Manastirea Govora, in zona inconjuratoare Manastirea Dintr-un Lemn, Manastirea Surpatele, spre Horezu (Manastirea Horezu, Manastirea Bistrita, Arnota) iar spre defileul Oltului (Manastirea Cozia, Turnu, Stanisoara) au dus la o dezvoltare a turismului monahal.

Exista multe oportunitati de recreere: plimbari in parc, Festivalul folcloric "Florile Govorei" - anual in luna iulie, precum si "Sarbatoarea capsunului" - anual in luna mai, vizitarea municipiului Rm Valcea si a muzeelor importante, precum si colectiei de arheologie si arta "Gheorghe Petre" (Govora).
Statiunea Baile Govora datorita asezarii sale, inconjurata de dealuri acoperite cu paduri de fag, stejar si piniofera turistilor un aer curat, un bioclimat cu veri racoroase si ierni blande

Atractii in statiunea Baile Govora:
Complex Sportiv Aditen - situat la intrarea in Baile Govora cuprinde 3 terenuri de tenis cu zgura, dintre care o arena centrala cu 340 de locuri, purtand numele marelui tenismen DINU PESCARIU, fost membru al clubului. De altfel dispune si de un teren de fotbal cu iarba sintetica si nocturna.
Strandul SALUS - situat la intrarea in orasul Baile Govora, este dotat cu 2 bazine cu apa dulce si un bazin cu apa iodata ce ajuta la tratarea bolilor reumatismale si respiratorii, bar I, terasa, parcare.

Cai de acces:
Acces rutier: - Bucuresti - Pitesti (A1) - Ramnicu Valcea (DN 7) - Baile Govora(DN 67).
Acces feroviar: - Gara Govora sau Gara Ramnicu Valcea pe linia Piatra Olt, apoi curse auto pana in statiune. Cele mai apropiate aeroporturi: - Aeroportul Craiova la 110 km, aeroportul Sibiu - 100 km, Bucuresti - 200 km. Distante catre principalele orase din zona: Pitesti - 80 km, Sibiu - 120 km, Craiova - 150 km, Bucuresti - 200 km, Brasov - 210 km, Tg. Jiu - 100 km.

Contact Pensiunea D'alli
Adresa: Strada Eroilor Nr. 58, Baile Govora (Rm Valcea)
Telefon: 0767 972 567 / 0746 205 384    Website: www.pensiuneadalli.ro

Localizare harta Pensiunea Dalli - Google Map
Înapoi la cuprins