Pensiunea Cristian Alexandru - cazare Techirghiol - Explorează România cu noi!

InfoGhidRomania.com
Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

Pensiunea Cristian Alexandru - cazare Techirghiol

CAZARE > Hoteluri Vile Pensiuni > Cazare Techirghiol
Pensiunea Cristian este amplasata la intrare dinspre statiunea Eforie Nord, aproape de lac, piscina si plaja intr-un cartier linistit al Orasului Techirghiol. Pensiunea este retrasa de la DJ 383 cu aproximativ 150 m cea ce ofera liniste; drumul spre vila este pietruit. Pentru localizare puteti folosi Google Map. Vila dispune de 14 camere spatioase cu bai si balcoane proprii camera dubla twin avand 23 mp si camera tripla 30 mp(incluzand baia si balconul).Paturile au o dimensiune de 200/90 twin si 200/180 matrimonial.

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, tv led, frigider 46 l, uscator de par si intrerupatoare cap-scara. Curatenia se face zilnic precum si ridicarea gunoiului, lenjeria se schimba la 3 zile si prosoapele se schimba la 2 zile iar personalul intra in camera doar cu acordul clientului. In dorinta de a va face diminetile cat mai frumoase va oferim din partea casei o cafea pe care o puteti servi in living, pe terasa in foisor sau pe balcon, cu o priveliste superba a Lacului Techirghiol. In acelasi timp va pune la dispozitie bucataria utilata si un gratar in curte.
Pensiunea Cristian Alexandru - Techirghiol
Pentru a informa cat mai bine viitorii clienti va aducem la cunostinta ca nu acceptam animale de companie. Bucataria este dotata cu: doua frigidere,cuptor cu microunde,robot de bucatarie, prajitor de paine; fara masina de spalat Va punem la dispozitie vesela ,tacamuri si pahare. Fumatul si consumul bauturilor alcoolice in incinta vilei este permis doar in foisor,terasa sau pe balcon...Parcarea se face in fata unitatii sau in curtea proprie fara alte costuri. Beneficiati in mod gratuit de internet Wi-fi. Plata se face doar cash momentan nu acceptam carduri.
Adresa de E-mail: catanoviciovidiu@yahoo.com
Galerie foto Pensiunea Cristian Alexandru - Techirghiol
Localizare pe harta Pensiunea Cristian - Google Maps
Înapoi la cuprins