Pensiunea Aqua Villa - Delta Dunarii - Explorează România cu noi!

InfoGhidRomania.com
Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

Pensiunea Aqua Villa - Delta Dunarii

CAZARE > Hoteluri Vile Pensiuni > Cazare Delta Dunarii
Pensiunea Aqua Villa este o locatie premium, care ofera relaxare, farmec si magie. Constructia si amplasamentul ei te transpun intr-o lume in care vei uita de stresul cotidian si vei avea timp pentru tine, pentru a-ti exterioriza emotiile, sentimentele de bucurie, unde visele de vacanta devin realitate. Aqua Villa te invita sa pasesti intr-un cadru de poveste in care totul este posibil pentru a petrece zile calduroase intr-un ambient de lux.
Pensiunea Aqua Villa se adreseaza turistului modern, care doreste sa cunoasca bogatiile Deltei Dunarii sau care este in cautare de noi experiente culinare si sporturi acvatice. Poti avea parte de driluri autentice, este o certitudine ca un crap de Dunare iti ofera un dril mai spectaculos decat crapul de crescatorie. Suntem siguri ca vei avea parte de cele mai bune conditii pentru odihna si pentru confort, in cele mai intime si confortabile camere.
O experienta ce trebuie traita cel putin o data in viata. Am pregatit si un meniu culinar specific dobrogean, si nu numai, unde te vom rasfata cu cele mai apreciate retete, cunoscute doar de MasterChef-ul nostru.
Dotari camere: 7 camere duble (dintre care 4 camere cu terase, 2 camere cu balcoane), aer conditionat, televizoare, mini bar, baie proprie, internet.
Locatie: Sat Vulturu, Comuna Maliuc, Mila 26, Bratul Sulina, judetul Tulcea, la 25 km de Tulcea.
Oferta Aqua Villa:
Preluare turisti din orasul Tulcea, excursii in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii, locuri de joaca pentru copii, piscina exterioara, plimbari cu bicicleta, plimbari cu salupa si barca cu motor, scule pentru pescuit, momente artistice, proiectii filme si muzica, tenis de masa, tir cu pusti aer comprimat, dartz, restaurant cu bar.
Pentru detalii si rezervari Aqua Villa, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon +40.721.494.093 si pe e-mail la adresa rezervari@aquavilla.ro.
Localizare harta Aqua Villa - Google Map
Înapoi la cuprins