Pensiunea Flora Alpina - cazare Azuga - Explorează România cu noi!

InfoGhidRomania.com
Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

Pensiunea Flora Alpina - cazare Azuga

CAZARE > Hoteluri Vile Pensiuni > Cazare Azuga

Pensiunea Flora Alpina din Azuga a fost construita in 2008 in stil austriac, realizata prin Proiect Sapard, fiind situata intr-o pitoreasca pozitie, la 1000 m altitudine, in imediata apropriere a partiilor de schi si a mijloacelor de transport pe cablu. Prin pozitia noastra si confortul oferit oaspetiilor noastri garantam o sedere placuta si de neuitat. Clasificata la categoria de 4 stele (cu punctaj de 5 stele), este in orice anotimp o destinatie ideala pentru turismul de afaceri si vacante. Amplasarea pensiunii ofera o superba priveliste asupra partiilor de schi Sorica si Cazacu, aflate la o distanta de 5 minute si asupra unui cadru natural montan deosebit.

Principala preocupare a personalului este oferirea de servicii de calitate, gandite in detaliu, pentru cele mai exigente cerinte. Situata pe Valea Prahovei, Azuga este cea mai noua statiune de aici si datorita marelui potential touristic, a fost transformata dintr-un mic oras industrial, intr-o adevarata oaza de relaxare si totodata un excellent loc de a incerca noi aventuri. In momentul de fata exista cel mai bun domeniu schiabil de pe Valea Prahovei si chiar din tara, datorita partiilor omologate international. Aici la aproximativ 200m de baza partiilor noi am inaugurat in 2008 pensiunea Hotel Flora Alpina. Accesul se face foarte usor fiind la doar 2 km de la DN1 pe un drum perfect asfaltat ce nu va solicita masina la probe de off-road, dar totusi veti fi in mijlocul naturii, in imediata apropiere a padurii.

Camere. Oaspetii nostri au la dispozitie locuri de cazare in camere duble, paturi matrimoniale / paturi twin si aprtamente ( living, oficiu si dormitor) Fiecare camera / aparatament dispune de TV LCD Sony, cablu TV, minibar, internet WIFI, radio-ceas-desteptator, grup sanitar propriu, uscator de par.
Relaxarea dumneavoastra va fi asigurata atat de peisajele magnifice ale zonei cat si de sala de wellness (sauna/hidromasaj) si clubul de biliard si darts.

Activitati vara. Pe timp de vara oaspetii nostri se pot delecta atat prin savurarea unui gratar bine facut la umbra foisorul pe terasa noastra cat si prin practicarea traseelor turistice in muntii Bucegi si in muntii Baiului. Deasemenea se pot inchiria terenuri de fotbal, volei, tenis de camp sau handbal pe plan local. Una dintre atractiile estivale o reprezinta Valea Azugii pe care foarte multi o frecventeaza atat la pas cat si cu biciletele datorita peisajelor magnifice pe care natura le-a creat in acest colt de natura.

Activitati iarna. Pe timp de iarna pentru oaspetii nostri schiul si saniusul reprezinta unele dintre activitatile cele mai frecventate. Pentru confortul dvs. mai jos va oferim cateva informatii despre statiunea turistica Azuga: Statiunea Azuga este situata la baza muntilor Bucegi, la o altitudine de 1.110 m. Azuga, este situata pe cea mai circulata vale transcarpatica a Romaniei, Valea Prahovei, unde se afla drumul national DN1/E60 si magistrala feroviara Bucuresti-Brasov, la circa 137 km de Bucuresti si 36 km de Brasov. Perfect adaptata pentru sporturile de iarna, statiunea Azuga ofera amatorilor de schi si sanius cele mai bune conditii pentru practicarea lor.

Aici sunt amenajate partii de schi cu diferite grade de dificultate si partii de sanius datorita excelentelor calitati ale acestora precum si mijloace de transport pe cablu la nivel european: Partia Sorica- 2100 m, Partia olimpica – 3042 m, Partia Cazacu – 800 m, Partii de schi fond – 18 km, Telegondola -Teleschi.

Contact Pensiunea Flora Alpina
Adresa: Strada Florilor, nr. 52 Localitate Azuga, judetul Prahova
Telefon/Fax: 0244.326.600; Mobil: 0723.568.720 / 0722.664.561 / 0752.537.268 / 0769.719.778
E-mail: rezervari@flora-alpina.ro   Website: www.flora-alpina.ro

Înapoi la cuprins