Green Camp Adventure Glamping - Explorează România cu noi!

InfoGhidRomania.com
Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

Green Camp Adventure Glamping

Green Camp Adventure Glamping. Glamping-ul a devenit in România o tendință care are tot mai mulți adepți, numărul celor care preferă relaxarea in aer liber cât mai aproape de natură fiind din ce in ce mai mare. Green Camp Adventure Glamping de la Vadu Oii, jud Buzau, situat la mijlocul distanței dintre Brașov și Buzău reprezintă unul dintre cele prezente astăzi și pune la dispoziție drumeților 12 corturi a câte două persoane și 4 corturi a câte patru persoane.

La Green Camp Adventure Glamping in afară de a dormi sub cerul liber si de a admira stelele din corturi de lux, aveți parte, așa cum reiese și din denumire, de multă aventură prin activități precum rafting, power rafting, caiac sau drumeții. Totodată este locul ideal pentru un team building outdoor unde ai ocazia să vezi cum se comportă echipa ta in situatii inedite, fie ele amuzante sau de criza.
Facilități Green Camp Adventure Glamping: restaurant, bar, zonă de hamace, toalete.
Green Camp Adventure Glamping
Cazare Green Camp Adventure Glamping:

- 4 corturi de 4 persoane, ideale pentru o familie cu 2 copii, așezate pe o platformă de lemn, cu terasă proprie dotată cu masă și scaune din lemn. Cortul de glamping este amenajat în stil rustic, fiecare dintre acestea avand un pat matrimonial de 160x200 cm și două paturi single de 90x200cm.
- 12 corturi de 2 persoane situate pe platformă de lemn cu masă și scaune din lemn. Corturile de glamping, amenajate în stil rustic dispun de cate un pat matrimonial de 160x200 cm.

Activitati desfasurate la Green Camp Adventure Glamping:

- Rafting pe râul Buzău - Lungime traseu: 14 km, cel mai lung traseu de rafting pe râul Buzău, durata tura: 2-3 ore. Gradul de dificultate al turei de rafting este de nivel mediu, iar totul se desfașoară in deplină siguranță datorită ghizilor brevetati de International Rafting Federation, Rescue 3 si British Canoe Union White Water Safety & Rescue.
- Tură cu caiace pe Lacul Siriu - Lungime traseu: 2-4 km, durată 1-2 ore, în funcție de grup, grad de dificultate al programului de caiac este minim, ideal pentru incepatori sau pentru cei care încearcă pentru prima dată acest sport.
- Via Ferrata care se termină cu coborâre pe Tiroliana - înălțime Via ferrata: aproximativ 70 m pe verticala (echivalentul unui bloc de 18 etaje), distanță Tiroliană: aproximativ 200 m, durată parcurgere: 1-2 ore, in funcție de intregul grup, grad de dificultate B spre C, evaluarea incepe de la A pana la E, iar A este cea mai usoară via ferrata.
- Drumeții în zona Green Camp, Nehoiu, județul Buzău - Cascada Casoca, Lacul Negru, vârful Ivanetu, vârful Penteleu, Bolovanul Mortatului, Cascada Pruncea sau Focul Viu sunt câteva dintre drumețiile organizate de Green Camp Adventure Glamping. Traseele sunt alese în funcție de numarul de participanți, de vârsta și forma fizică a cestora.
Green Camp Adventure Glamping
Contact Green Camp Adventure Glamping
E-mail: office@greencamp.ro, Telefon: 0735.949.922, Website: greencamp.ro
Adresa: Sat Varlaam, Comuna Gura Teghii, nr. 70, jud. Buzău
Localizare pe harta Green Camp Adventure Glamping - Google Map
Înapoi la cuprins