Cabana Frasin, cazare Rucar - Dragoslavele - Explorează România cu noi!

InfoGhidRomania.com
Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

Cabana Frasin, cazare Rucar - Dragoslavele

CAZARE > Hoteluri Vile Pensiuni > Cazare Rucar-Dragoslavele

Cabana Frasin este amplasata pe Valea Frasinului, la altitudinea de 730m, in punctul de intersectie al Muntilor Leaota cu Masivul Iezer Papusa, pe malul drept al paraului Frasin. Cabana Frasin are 21 locuri de cazare in 9 camere dotate toate cu bai proprii, un salon pentru luat masa si zacut, cu iesire intr-o terasa mare acoperita, foisor de iarna incalzit la soba, spatii de discutii, grupuri sanitare, bucatarie utilata complet, gratar in curte, leagan, panou de catarare, hamace, loc pentru foc de tabara, parau in fata cabanei, o poienita pentru diverse activitati, poteci prin curtea cabanei, amenajate prin padurea de conifere si mesteceni, un catel pe post de ghid (Bobita) si doua pisici (Nutica si Neghinita) fara niciun post; pentru asta ministerul turismului ne-a clasificat cu 3 stele.

Utilitatile si facilitatile Cabanei turistice Frasin - permanent si neconditionat la dispozitia turistilor: parcare pentru autoturisme si biciclete, apa curenta, apa calda, electricitate 220-380 V, caldura calorifere prin centrala proprie , internet, telefon, frigider pentru alimente la dispozitia turistilor, centru de prim ajutor, punct informare turistica, statie sonorizare. Mobilierul este din lemn masiv, decoratiunile sunt de bun gust, avem o mica biblioteca de unde puteti imprumuta carti in perioadele ploioase sau de insomnie; in caz ca cititul dauneaza ochilor, ne-am gandit si la asta, va ajuta televizoarele din camera, Wi- Fi, biliardul, rummy-ul, tablele, cartile de joc.

In afara obiectivelor turistice bine conturate ale zonei, gen Castelul Bran, Moieciu, Pestera, Mausoleul Mateias, te ajutam sa vezi si altceva, sa descoperi locuri pe care nu le banuiai, oferindu-ti informatii utile despre zona, despre accesul, semnalizarea si dificultatile traseelor, despre starea drumurilor, despre echipamentul necesar unei excursii reusite, despre traseele de cicloturism in cazul in care veniti cu bicicleta, etc. Pentru toate astea suntem aici si …, indiferent de locul unde sunteti cazati, suntem bucurosi sa va putem ajuta. Cum nu ne aflam in vreo statiune turistica “pitoreasca” impanzita de cluburi, cu vecini la 10 m de casa pentru a ne cere zaharul pe geam, cu alei de promenada pavate si boscheti aliniati si tunsi perfect ci suntem la poalele muntilor, inconjurati de padure unde vacile si oile mai zburda inca nestingherite, va spunem ca pantofii cu toc cui, umbrela si rochiile de seara sunt doar cateva lucruri perfect inutile.  

Observatii: Reguli si conditionari Noi zicem ca suntem de treaba si primitori. . . Atentie! ! ! ! ! Avem cateva reguli la care tinem cu dintii si. . . credeti-ne, nu facem compromisuri : Pe aici: interzis total la manele si marlanisme si alte derivate de genul “pumnii mei nu are minte”. Accesul in cabana se face pe baza de incaltamine curata adusa de acasa sau cu papucii din dotarea cabanei. In interiorul cabanei, ca de altfel in orice cabana turistica, nu se fumeaza; exista locuri amenajate, terasa inchisa, foisorul din curte, etc. unde fumatul este permis.

Înapoi la cuprins