Vila Valea Prahovei View - Comarnic - Explorează România cu noi!

InfoGhidRomania.com
Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

Vila Valea Prahovei View - Comarnic

CAZARE > Hoteluri Vile Pensiuni > Cazare Comarnic
Vila Valea Prahovei View este cea mai noua și cea mai exclusivista locatie de cazare din orașul Comarnic. Pozitionata într-o curte imprejmuita de 5.000 mp aproape de inima naturii va incanta cu un view spectaculos. Vila este o experiența unica, high-class, perfectă pentru familiile care vor să-și incarce bateriile și sa evadeze din orașul nebun. Puteți sa faceți drumetii sau sa va plimbati prin pădure deoarece la 5 minute de vila este pozitionata pădurea. Curtea este prevazuta cu parcare privata iluminata pe timp de noapte și supravegheata video. REZERVA CAMERA
Vila Valea Prahovei View -Comarnic
La Vila Valea Prahovei View găsiți 4 dormitoare mobilate moderne cu paturi de 160/200 (1 buc) și paturi de 180/200 (3 bucăți ), fiecare dormitor având baie privata, balcon cu view, tv smart HD, feon, consumabile baie. Capacitate maxima este de 8-10 persoane. Bucătăria este complet utilata cu vesela uniforma, vase pentru încălzit, plita Pyramis cu inductie, hota Pyramis, cuptor cu microunde cât și alte accesorii. Afara se afla zona de gatit pentru gratar și ceaun. Livingul este spatios și luminos dotat cu o canapea din catifea extensibila (pretabila pentru copii), o zona cozy de luat masa pentru 12 persoane, o comoda cu expesor Saeco și cafea Lavazza pentru oaspeti, iar ieșirea se face direct în terasa generoasa prevazuta cu mobilier comod.
Vila Valea Prahovei View -Comarnic
Toată locația cât și curtea este iluminta pe timp de noapte. Dacă doamnele NU vor sa gătească se poate comanda mâncare în sistem cattering. Vila Valea Prahovei View își respecta vecinii și rugam respectarea decibelilor legali. Nu primim animale de companie. Nu se fumează în locatie. Nu se închiriază pentru majorate. Nu se permite un numar mai mare de 10 persoane. Vila Valea Prahovei View se închiriază integral pe minim doua nopti.
Vila Valea Prahovei View -Comarnic
Localizare pe harta Vila Valea Prahovei View - Comarnic
Adresa: Strada Ghioșești 244 D, Comarnic, Prahova. Telefon: 0742.333.322, Email: deni.dragnea@gmail.com
Recomandări de cazare în Comarnic, Prahova
Moon Village Comarnic
Moon Village Comarnic se află în Comarnic, Prahova, și oferă parcare privată gratuită. Proprietatea are grădină cu facilități de grătar, și pot face drumeții în apropiere.
Booking.com
Vila Roxana - Comarnic
Situată în Comarnic, Prahova, VILA ROXANA are balcon și vedere la grădină. Proprietatea se află la 43 km de Ploiești și oferă o parcare privată gratuită.
Booking.com
Înapoi la cuprins