Stațiunea Rânca - Explorează România cu noi!

InfoGhidRomania.com
Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

Stațiunea Rânca

STATIUNI > STATIUNI ROMANIA
Stațiunea Rânca este o destinație turistică montană situată în Munții Parâng, în județul Gorj, în partea de sud-vest a României. Aceasta este situată la o altitudine de aproximativ 1.600 de metri și este cunoscută pentru peisajele sale pitorești și pentru posibilitățile de practicare a sporturilor de iarnă.
Stațiunea Rânca
Rânca este o stațiune relativ nouă, care a cunoscut o dezvoltare rapidă în ultimii ani. Aici puteți găsi numeroase hoteluri, pensiuni și cabane care oferă cazare pentru turiști. Stațiunea este populară în special în sezonul de iarnă, când pârtiile de schi sunt deschise și atrag pasionații de sporturi de iarnă.
Booking.com
În Rânca există mai multe pârtii de schi cu diferite grade de dificultate, astfel încât atât începătorii, cât și cei avansați pot găsi pârtii potrivite. De asemenea, există și posibilități de snowboarding și snowtubing. În timpul verii, stațiunea Rânca oferă posibilități pentru drumeții în Munții Parâng, mountain biking, escaladă și alte activități în aer liber.
Stațiunea Rânca
Pe lângă sporturile de iarnă și activitățile montane, în Rânca puteți explora și atracțiile din împrejurimi. Printre acestea se numără rezervația naturală de zimbri de la Hațeg, peștera Muierilor și mănăstirea Polovragi.

Stațiunea Rânca oferă o oază de relaxare și distracție în mijlocul naturii, cu peisaje impresionante și activități recreative diverse. Indiferent de anotimp, Rânca este o destinație care atrage turiști dornici de aventură și explorare în frumusețile naturii montane din România.
Înapoi la cuprins