Pensiunea Forras - Explorează România cu noi!

InfoGhidRomania.com
Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

Pensiunea Forras

CAZARE > Hoteluri Vile Pensiuni > Cazare Harghita

Pensiunea şi restaurantul Forras este localizat într-un cadru pitoresc, la 25 km  de Odorheiu Secuiesc şi la 18 km de la Sovata. Curtea pensiunii se întinde până la liziera pădurii, oferindu-vă condiţii excelente de a petrece o vacanţa în mijlocul naturii  într-o atmosferă caldă şi intimă la preţuri fără concurenţă. Datorita faptului că pensiunea este situată foarte avantajos geografic, ne dă oportunitatea să organizăm ture pentru oaspeţi nostri. În orice direcţie ne-aş duce, ne întâlnim cu frumusetile uluitoare a Transilvaniei. Departe de vârtejul oraşului oaspeţi sunt aşteptaţi cu camere confortabile, cu două, trei şi patru paturi, dotate cu baie, televizor color, conectare la cablu si frigider.
 

Corund este una dintre cele mai mari comune din Harghita. Localitatea este situata in partea de vest a judetului, cel mai apropiat oras fiind Sovata la 17 km departare; Miercurea Ciuc resedinta judetului se afla la 75 km distanta. Satele care formeaza comuna sunt Corund satul central, Atia, Calonda, Fantana Brazilor si Valea lui Pavel. Corund este situat pe drumul national secundar 13A (Miercurea Ciuc Balauseni) care leaga orasele Odorheiul Secuiesc si Sovata.

Recepţia pensiunii este deschisa între orele 08:00 - 00:00. Camerele se pregătesc pentru cazare începand cu ora 15.00. Decazarea se face în ziua plecării din pensiune, până la ora 12.00.


Restaurantul Forras alintă oaspeţii cu gastronomia tradiţională provenită din gospodăria proprie fiind bazată pe produse suta la suta naturale. Bucătarul şef pregăteşte fiecare meniu proaspăt ţinănd cont de dorinţele dumneavoastră speciale. În restaurantul, terasa şi barul pensiunii puteţi savura în condiţii încântătoare o gamă foarte variate de băuturi si mancaruri.

Restaurantul are capacitate de 80 de locuri, terasa 25 locuri iar barul 30 de locuri. Suntem la dispoziţia Voastră şi la organizarea conferinţelor, recepţiilor, reuniunilor familiare şi a petrecerilor. Nivelul înalt de servire, devotamentul şi suportul personalului şi peisajul pitoresc vă garantează odihnă şi relaxare.

Trasee în natura cu vizitare obiective turistice
Corund - Lupeni - Odorheiu Secuiesc - 29 km
Corund - Praid - Sovata, Lacul Ursu - 18 km
Corund - Harghita Madaras (1800m), 64 km
Corund- Miercurea Ciuc -Baile Tusnad -Lacul de baraj natural Sfânta Ana - 110 km
Corund- Gheorgheni - Lacul Rosu - Cheile Bicazului - 115 km
Corund - Miercurea Ciuc - Sumuleu Ciuc - Ghimes - 145 km
Corund - Sighisoara - 48 km
Corund - Muntii Fagaras - Lacul Bâlea - 167 km
Servicii - facilitatii:
Bar, restaurant, terasa
Sala de jocuri, tenis de masa, biliard
TV si frigider în camere, incalzire centrala
Izvor de apa minerala în apropiere
Organizare programe, sala de conferinte
Mobilier de gradina, gratar
Prezentare mestesuguri populare
Plimbari cu caruta,
Parcare pazita
Pescuit (pastravi)
Contact: Ambrus Erzsebet
Tel mobil: 40 745 381 672  Fax: 0266 249 270
Adresa: Str. Principala nr.2/B Localitate: Corund
Judetul: Harghita, Regiunea: Transilvania

Localizare Pensiunea Forras:
Pensiunea este amplasata la 80 km de Miercurea Ciuc, 25 km de Odorheiu Secuiesc, 18 km de Sovata si 80 km de Targu Mures. E-mail: forraspanzio@yahoo.com

Înapoi la cuprins