Pensiunea Poienita - cazare Albac - Explorează România cu noi!

InfoGhidRomania.com
Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

Pensiunea Poienita - cazare Albac

CAZARE > Hoteluri Vile Pensiuni > Cazare Alba
Situata pe valea raului Ariesul Mare, Pensiunea agroturistică POIENIȚA, este o pensiune nou creata finalizata recent, respectând arhitectura zonala, care vă face șederea plăcută prin condițiile excelente de cazare și facilitățile diverse pe care le oferă: locul de joacă pentru copii, curtea cu verdeață, foișorul, grătarul, parcarea proprie.
Pensiunea Poienita - Albac
Pensiunea POIENIȚA vă oferă in total 22 de locuri de cazare: 12 locuri de cazare dispuse în 6 camere, fiecare cu baie proprie si alte 10 locuri intr-un alt corp de cladire 4 camere (1 cameră cu 2 paturi matrimoniale, 3 camere cu 1 pat matrimonial) fiecare cu baie. Pensiunea este prevazuta cu o bucatarie complet utilata si salon pentru servirea mesei si spațiu pentru luat cafeaua.
Pensiunea Poienita - Albac
Pensiunea Poienita este incalzita cu centrala termica proprie, panouri solare si apa calda permanenta. Toate camerele sunt foarte spațioase, amenajate și dotate cu mobilier din lemn masiv, accesorii de calitate foarte bună, fiecare cameră dispunand de baie proprie, televizor LCD, balcon propriu, cu vedere foarte frumoasă.
Pensiunea Poienita - Albac
Pensiunea POIENIȚA din ALBAC este calificată cu trei *** stele pe bună dreptate, căci numai aici tradiţionalul se îmbină cu modernul atît de subtil, că pierzi senzaţia timpului. Pensiunea dispune de ferma proprie. La cerere, in sezonul de iarna turistii pot fi plimbati cu sania trasa de cal. Parcarea este asigurata in curtea proprie. Adresa: Alba, Sat Fata, Nr. 13
Contact Pensiunea Poienita: pensiunea_ady@yahoo.com
Înapoi la cuprins