Pensiunea Margo - cazare Bacau - Explorează România cu noi!

InfoGhidRomania.com
Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

Pensiunea Margo - cazare Bacau

CAZARE > Hoteluri Vile Pensiuni > Cazare Bacau
Pensiunea Margo - este la 10 min de centrul orasului Bacau, 15 min de Centrul de Afaceri si Expozitii „Mircea Cancicov” si 20 minute de aeroport, in vecinatatea vastului Parc Dendrologic Hemeiusi-Lilieci, Pensiunea Margo este ideal pozitionata atat pentru un moment de relaxare retras de agitatia orasului, cat si pentru o intalnire de afaceri. Am alcatuit un buchet vast de servicii pentru a empatiza cu necesitatile si dorintele oaspetilor nostri.
Pensiunea Margo Bacau
Astfel, restaurantul, terasa de vara, sala de conferinte, centrul wellness, piscina si terenul de tenis, cat si cele 14 camere de cazare, va stau la dispozitie pentru placerea si rasfatul dumneavoastra.
Restaurant Pensiune Margo
Restaurantul Pensiunii Margo este un loc al rafinamentului si al bunului gust, unde puteti savura preparate din bucataria traditionala si mediteraneana. Aveti nevoie de un loc pentru urmatoarea ocazie speciala? Va punem la dispozitie un spatiu elegant si plin de stil. Avand o capacitate de 100 de locuri va putem organiza evenimente diverse.
Margo Lounge & Business Resort ofera cele mai bune solutii pentru evenimentele dumneavoastra, de la cine intime sau simple cocktail-uri, la petreceri corporate si private, zile de nastere si onomastice, nunti, botezuri si seri tematice.
Piscina Pensiune Margo
Terasa, cu o capacitate de 120 de locuri, este dotata cu cuptor si gratar  pe lemne care diversifica bucataria restaurantului. Aici se realizeaza pizza de cea mai buna calitate, de bucatari dintre cei mai experimentati, respectand retete traditionale italienesti, coacerea aluatului de pizza la cuptor cu lemne oferindu-i o savoare autentica.
Localizare pe harta Pensiunea Margo - Google Map
Contact Pensiunea Margo - Bacau
Adresa: Calea Moldovei nr. 197 A, Lilieci-Hemeiusi Bacau, CP 607237
Telefon: 0334.112.103, 0334.112.103, Mobil: 0741.991.494,
Email: contact@pensiunea-margo.ro , Website: www.pensiunea-margo.ro
Înapoi la cuprins