Pensiunea Daria - cazare Varatec - Explorează România cu noi!

InfoGhidRomania.com
Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

Pensiunea Daria - cazare Varatec

CAZARE > Hoteluri Vile Pensiuni > Cazare Neamt
Pensiunea Daria este situata in localitatea Varatec din judetul Neamt (100m pana la drumul judetean Varatec - Agapia) va invita sa va petreceti timpul liber in mijlocul naturii.

Pensiunea Daria ofera clientilor camere confortabile (3 camere cu pat matrimonial si 3 camere cu 2 paturi) ideale pentru relaxare in timpul dumneavoastra liber.

Barul, terasa,foisorul,parcarea si restaurantul sunt disponibile pentru a face sederea dumneavoastra cat mai placuta. Chiar daca este primavara, vara, toamna sau iarna la Pensiunea Daria veti simti frumusetea muntelui. Gazda Pensiunii Daria va asteapta cu drag!

Curte Pensiune
Camera Pensiune
Obiective turistice in zona:
- Manastirea Varatec este o manastire ortodoxa de maici din Romania, situata intr-o poiana de la poalele muntilor. Este cea mai mare manastire de maici din Romania, aici vietuind peste 400 maici.
- Cetatea Neamtului se afla localizata pe stanca Timus de pe Culmii Plesului (numita si Dealul Cetatii), la o altitudine de 480 m si la o inaltime de 80 m fata de nivelul apei Neamtului.
- Manastirea Agapia este o manastire ortodoxa de maici din Romania, situata pe valea paraului Agapia. Ea se afla amplasata in mijlocul unei paduri, la o distanta de 3 km de satul Agapia.
- Manastirea Sihastria este asezata la margini de paduri seculare, intr-o depresiune larg deschisa spre soare, adapostita de jur imprejur de culmi ale caror inaltimi variaza intre 800-1100 metri.
- Schitul Sihla - singura marturie despre prima biserica din lemn de la Sihla se afla intr-un pomelnic ctitoricesc sapat in piatra, ce ne transmite ca e ctitorita de familia Cantacuzino in anul 1741, cu hramul "Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul".
- Pestera Cuvioasei Teodora de la Sihla - Sfanta Teodora de la Sihla si-a ales drept loc de sihastrie codrii salbatici ai Neamtului, pe locuri, inca si astazi nebatuti de picior omenesc.
- Manastirea Secu este o vatra monahala de intensa traire duhovniceasca a carei vechime se ridica la aproape 500 de ani.
- Manastirea Neamt - intr-o poiana larg deschisa pe valea rausorului Nemtisor, inconjurata aproape din toate partile de culmi impadurite, este asezata Manastirea Neamt, "Ierusalimul ortodoxiei romane".
Restaurant Pensiune
Contact Pensiunea Daria - Varatec, Judetul Neamt
Telefon: 0742.899.549 / 0752.484.940
Email: pensiunea.daria@yahoo.com
Înapoi la cuprins