Pensiunea Dana - cazare Horezu - Explorează România cu noi!

InfoGhidRomania.com
Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

Pensiunea Dana - cazare Horezu

CAZARE > Hoteluri Vile Pensiuni > Cazare Valcea > Horezu
Pensiunea Dana, situata in Horezu, va ofera conditii excelente de a petrece vacanta, un concediu sau weekend - ul, intr-un cadru pitoresc, departe de agitatia oraselor, de stres si poluare. Pensiunea este membra Antrec si este clasificata de Ministerul Turismului la 3 stele. Amplasarea pensiunii in orasul Horezu chiar pe renumita strada Olari, o strada a traditiilor, singura strada tematica cu 70 de mesteri ceramisti populari, faciliteaza accesul la cele mai importante obiective turistice din zona.
Galerie foto Pensiunea Dana - Horezu
Va oferim cazare in 8 camere duble si 1 camera tripla dotate cu grup sanitar propriu, incalzire centrala, apa calda si rece permanenta. Dispunem de un living cu capacitate de 20 de persoane, ideal pentru a lua masa intr-un cadru agreabil, viziona emisiuni TV sau pentru a va relaxa (sah, table, rummy). Terasa ofera un cadru intim inconjurat de verdeata iar in cele 3 pavilioane de gradina special amenajate in stil rustic se poate servi masa, si se pot organiza petreceri cu gratar in aer liber. Va asteptam pentru a va bucura de liniste si aer curat!
Localizare pe harta Pensiunea Dana, Horezu - Google Map
Contact Pensiunea Dana - Horezu
Adresa: Strada Olari nr.15, orasul Horezu, judetul Valcea | Telefoane: 0723.978.255 sau 0250-860113 Email: contact@pensiuneadana.ro | website: www.pensiuneadana.ro
Înapoi la cuprins