Pensiunea Carul din Stele - Cazare Beharca, Dolj - Explorează România cu noi!

InfoGhidRomania.com
Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

Pensiunea Carul din Stele - Cazare Beharca, Dolj

CAZARE > Hoteluri Vile Pensiuni > Cazare Craiova
Pensiunea Carul din Stele din Beharca, judetul Dolj se află la 15 minute de mers cu autoturismul de orasul Craiova. Pensiunea Carul din Stele, vă oferă Wi-Fi gratuit şi camere cu aer condiţionat, TV LCD şi minibar. Camerele Pensiunii Carul din Stele sunt decorate într-un stil modern, acestea includ baie privată cu uscător de păr. Pachetul include toate cele trei mese cu meniuri diferite pentru fiecare zi de cazare. Rezervă Cameră!
Pensiunea Carul din Stele - Beharca
Pensiunea Carul din Stele are un restaurant à la carte, unde puteţi savura preparate tradiţionale. Aici se pot organiza călătorii cu ajutorul biroului de turism şi a serviciilor de concierge oferite la Pensiune Carul din Stele 4*. Pensiunea se află la 20 de km de zona plină de viaţă din central vechi al Craiovei, unde se găsesc numeroase restaurante, cafenele şi baruri. Aeroportul Internaţional Craiova se află la mai puţin de 30 km. Sunt disponibile servicii de transfer de la/la aeroport.
Piscina Pensiunea Carul din Stele
Servicii extra gratuite:
• Acces nelimitat la piscina. Vara aceasta refugiul dumneavoatra preferat se numeste “Piscina Carul din Stele”. Soarele pune la dispozitie raze de vara, noi te rasfatam cu un sezlong, prosop si o limonada rece iar tu trebuie sa aduci buna dispozitie.
• Acces nelimitat la terasa și foișoarele amenajate în același stil tradițional cu decoruri unice, care te fac să uiți de zgomotul orașului și te îmbie la o mâncare gustoasă acompaniată de o carafă de vin rece!
• Acces nelimitat la sauna care va fi aliatul dumneavoastră în revigorare și detoxifiere.
• Acces nelimitat la sala de fitness: Relaxează-ți mintea și corpul, trăiește pozitiv alături de noi! La Pensiunea Carul din Stele vei găsi aparate speciale pentru relaxare și tonifiere.
Localizare pe harta Pensiunea Carul din Stele - Beharca, Dolj
Contact Pensiunea Carul din Stele:
  • Adresă: Beharca, Drum E70 Craiova – Filiași, km 14
  • Tel./Fax. recepție: (+40) 251 446 551
  • Tel. Mobil: (+40) 736 393 956, (+40) 731 366 649
  • E-mail Proprietar: vanzari@caruldinstele.ro
  • Website: caruldinstele.ro
Înapoi la cuprins