Pensiunea Rixos Craiova - Explorează România cu noi!

InfoGhidRomania.com
Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

Pensiunea Rixos Craiova

CAZARE > Hoteluri Vile Pensiuni > Cazare Craiova
Pensiunea Rixos, cotata la standarde de 5 margarete, eleganta si rafinata, dar in acelasi timp calda si primitoare, este potrivita atat pentru oamenii de afaceri, cat si pentru cupluri ce doresc o atmosfera romantica, pentru grupuri de prieteni dornici de relaxare si distractie, dar si pentru familiile cu copii de toate varstele.
Ca oaspete, veti descoperi ca Rixos este mai mult decat o pensiune, este o experienta minunata ce imbina luxul discret cu o personalitate primitoare, locul in care gusturi si dorinte diferite sunt satisfacute armonios intr-o ambianta placuta, departe de zgomotul orasului, la 1,5 Km de Craiova.
Pensiunea noastra ofera servicii de cazare în camere de lux, într-o ambianta de bun gust, confort si rafinament. Cele 4 camere îmbina eleganta decoratiunilor cu utilitatea tehnologiei moderne, creând o atmosfera calda, familiara, prietenoasa. Structura de primire dispune de 7 locuri standard în apartamente moderne, fiecare cu propria personalitate.
Designul, mobilierul si decoratiunile confera un farmec aparte fiecarui apartament, creând un cadru ideal pentru odihna si relaxare. Pensiunea dispune de personal calificat, întotdeauna pregatit pentru a satisface cele mai exigente cerinte ale clientilor. Receptia pensiunii va sta la dispozitie pentru rezervari si plati, pentru o rezolvare rapida a formalitatilor de cazare, pentru recomandari si informatii. Ne caracterizam ca o gazda ideala, orientati spre calitatea serviciilor oferite clientilor nostri.
Contact Pensiunea Rixos:
E-mail Proprietar: rezervari@pensiunearixos.ro
Localizare pe harta Pensiunea Rixos - Google Map
Înapoi la cuprins