Motel Restaurant Didona B - Galati - Explorează România cu noi!

InfoGhidRomania.com
Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

Motel Restaurant Didona B - Galati

CAZARE > Hoteluri Vile Pensiuni > Cazare Galati

Motel Restaurant Didona B - Galati amplasat intr-o zona linistita, ferita de agitatia din centrul orasului, Motelul Didona B este locul ideal de odihna si relaxare, redand oaspetilor sai pofta de viata si optimismul de care au nevoie, in numai cateva zile. Restaurantul Didona B va invita sa savurati diversitatea preparatelor culinare din bucataria romaneasca si internationala, pregatite de bucatari de inalta clasa pentru satisfacerea celor mai exigente si rafinate gusturi, toate acestea sunt servite ireprosabil de un personal deosebit intr-o atmosfera intima si confortabila.

La cerere, Motel Didona B se poate transforma in locul perfect pentru petreceri private sau aniversari. Motel Didona B, situat la 10 km de orasul Galati, este locul ideal de odihna si relaxare. Pentru confortul turistilor, motelul dispune de 8 camere elegante cu o capacitate de 18 locuri cazare. Situat la nivelul superior al cladirii, ofera o priveliste placuta, fiind in afara orasului clientii dispun de liniste si aer curat. Printe serviciile Motel Didona B se numara: room-service, serviciu de secretariat (telefon, fax, copiator, editare documente), seif la receptie, parcare pazita gratuita. Camerele sunt elegante, cu pat matrimonial sau cu 2 sau 3 paturi, minibar, televizor, telefon, bai proprii.

Locatia, situata intr-o zona linistita, pune la dispozitia clientilor terasa, spatii de recreere, precum si aproximativ 50 locuri de parcare. Motel Didona B, este ideal pentru parteneri de afaceri veniti din afara judetului oferind si posibilitatea intalnirilor de afaceri in sala de conferinte, sau pranzuri de afaceri la barul de la nivelul motelului. Motelul Didona B este situat la nivelul superior al cladirii oferind o priveliste placuta, fiind in afara orasului clientii dispun de liniste si aer curat.  

Motelul este ideal pentru parteneri de afaceri veniti din afara judetului oferind si posibilitatea intalnirilor de afaceri in sala de conferinte, sau pranzuri de afaceri la barul de la nivelul motelului. Motelul dispune de 8 camere elegante cu pat matrimonial, cu 2 sau 3 paturi.

Localizare harta Motel Didona B - Google Map
Contact Motel Restaurant Didona B
E-mail Proprietar: office@didonamotel.ro
Website: didonamotel.ro
Telefon fix: 0236 826 319 | Telefon mobil: 0758 252 461
Înapoi la cuprins