Biciclete gratuite in parcurile Herastrau si Kiseleff din Bucuresti - InfoGhidRomania.com

Cauta
Go to content

Main menu:

Biciclete gratuite in parcurile Herastrau si Kiseleff din Bucuresti

Evenimente Turistice
Bucurestenii pot inchiria gratuit biciclete, in parcurile Herastrau si Kiseleff, in cadrul progamului "La Pedale", organizat pentru al saptelea an consecutiv, anul trecut fiind inregistrati 70.000 de utilizatori.
Inchiriere biciclete Parc Kiseleff si Herastrau - foto: la-pedale.ro
Inchiriere biciclete Parc Kiseleff si Herastrau
Primaria Sectorului 1 si Asociatia Green Gate redeschid, pana la jumatatea lunii noiembrie, in parcurile Herastrau si Kiseleff, centre de inchiriere gratuita a bicicletelor. In cadrul proiectului "La Pedale" vor fi disponibile peste 250 de biciclete, in trei modele, pentru adulti si copii. Bicicletele pot fi inchiriate pe baza buletinului de identitate si a unui contract de dare in folosinta. Acestea pot fi folosite pentru o perioada de maximum doua ore, doar in perimetrul parcurilor.
CENTRUL KISELEFF
Centrul "La-pedale" din parcul Kiseleff se află la intersecţia dintre străzile Ion Mincu şi Barbu Ştefanescu Delavrancea în interiorul parcului. Aici aveţi acces la 150 de biciclete pentru adulţi şi copii. Programul de funcţionare a centrului este:
Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Sâmbăta - Duminica: 10:00 - 19:00
Telefon contact: 0758 036 426
CENTRUL HERASTRAU
Centrul "La-pedale" din parcul Herăstrău se află la intrarea în parc din direcţia metrou Aviatorilor. Aici aveţi acces la 100 de biciclete pentru adulţi şi copii. Programul de funcţionare a centrului este:
Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Sâmbăta - Duminica: 10:00 - 19:00
Telefon contact: 0758 036 425
Galerie Foto Parc Herastrau - Bucuresti
 
Pentru a evita aglomeraţia la ghişeu puteţi descărca formularul de înscriere. Printează formularul, completează-l şi vino la unul dintre centrele "La-pedale" împreună cu buletinul. Sursa: la-pedale.ro
 
 
 
 
Back to content | Back to main menu