Conacul Drahneilor - Ruscova, Maramures - Explorează România cu noi!

InfoGhidRomania.com
Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

Conacul Drahneilor - Ruscova, Maramures

Conacul Drahneilor - Ruscova, Maramures
Conacul Drahneilor construit din lemn de brad sculptat si acoperis din sindrila, este situat in localitatea Ruscova, judetul Maramures pe Valea Dragmirov si va intampina cu o frumoasa si masiva poarta maramureseana, sculptata in lemn de stejar cu mare pricepere de maestrul Ion. Conacul Drahneilor organizeaza sejururi si vacante cu vizitarea celor mai importante obiective turistice din Maramures precum Mocanita de pe Valea Vaserului, Manastirea Barsana, Sighetul Marmatiei sau Cimitirul Vesel de la Sapanta.

Restaurant Conacul Drahneilor
Conacul Drahneilor dispune de un restaurant traditional cu o capacitate de 70 de locuri, ideal pentru diverse aniversari si evenimente. Interiorul este din lemn de brad sculptat si frumos decorat cu diferite obiecte artizanale vechi, iar atmosfera este intretinuta de o frumoasa fantana de piatra cu un mic raulet, care alimenteaza la baza terasei o moara de apa. Mancarea este in mare parte traditionala si pregatita cu alimente proaspete din gospodaria proprie.
La Conacul Drahneilor sunt organizate frecvent evenimente folclorice. Aici se gaseste, de asemenea, un tarc cu mistreti si caprioare. Gara Leordina se afla la 8 km, iar cea mai apropiata statie de autobuz, la 4 km. Satele Mocanita si Viseu de Jos sunt situate la 24 km, respectiv, 15 km.  
REZERVA CAMERA

Contact Conacul Drahneilor. E-mail: contact@conaculdrahneilor.ro
Website: www.conaculdrahneilor.ro
Telefon: 0754 618 965 / 0727 205 005 | Adresa: Loc. Ruscova, Valea Dragmirov, Judet Maramures
Localizare pe harta Conacul Drahneilor - Google Map
Înapoi la cuprins