Casa Fabrizio - cazare Calimanesti, Valcea - Explorează România cu noi!

InfoGhidRomania.com
Du-te la conținut
Booking.com
Booking.com

Casa Fabrizio - cazare Calimanesti, Valcea

CAZARE > Hoteluri Vile Pensiuni > Cazare Valcea > Calimanesti
Casa Fabrizio este amplasata in Statiunea Calimanesti, la aproximativ 600 m de Parcul Central si Schitul Ostrov, la 50 m de CEC Bank, foarte aproape de soseaua nationala, de statiile de autobuz care vin si duc spre Caciulata, Manastirea Cozia si Ramnicu Valcea.
Casa Fabrizio - Calimanesti
Casa Fabrizio - Calimanesti, Valcea
Casa Fabrizio este amplasata in spatele blocurilor de la soseaua nationala, ferita de zgomotul masinilor. Are in dotare camere mobilate modern, cu pat matrimonial, cu baie proprie fiecare camera, TV, WI-Fi gratuit, un frigider pe hol unde turistii isi pot pastra alimentele la rece. In curte se afla un foisor unde se poate pregati si servi masa, posibilitati de gratar. Un mic spatiu de joaca pentru copii.
Galerie foto Casa Fabrizio - Calimanesti, Valcea
Parcarea este posibila in parcarile din apropierea casei. Se poate merge la piscinele de la Hotel Central, care sunt la 10 minute de mers pe jos. Din parcul cetral se poate face o plimbare pe traseul de Cura Balneara care duce in Caciulata. Se pot vizita manastirile din zona, trasee turistice din Parcul National Cozia. Casa Fabrizio nu este potrivita pentru petreceri galagioase.
E-mail Proprietar: anisoaradugu@yahoo.it | Telefon: 0730 901 791
Localizare pe harta Casa Fabrizio, Calimanesti - Google Map
Înapoi la cuprins