Agroturismul in Romania - InfoGhidRomania.com

Cauta
Go to content

Main menu:

Agroturismul in Romania

ROMANIA
Agroturism Romania
Agroturism Romania
Cabana Paraul Capra
 

Teritoriul Romaniei prezinta o mare varietate de valori culturale istorice - arta populara, etnografie, folclor, traditii, vestigii istorice - un cadru natural armonios imbinat, cu un fond peisagistic variat si pitoresc. Toate acestea sunt valente ale turismului rural romanesc in mod special.
Datorita bogatiei si frumusetii zonelor de podis, acestea sunt bine populate, iar traditiile, obiceiurile populare transmise din generatie in generatie, ca si legendele si  povestile localnicilor sunt tot atatea atractii alaturi de vinuri, rachiuri ori preparate gastronomice traditionale ca si chemari, carora cel ce a avut sansa de a le cunoaste, nu le poate rezista.

Pensiunea La Roata - Gura Humorului

Pensiunea La Roata se bucura de o locatie frumoasa si linistita pe dealul Toaca, la marginea orasului istoric Gura Humorului, in regiunea Bucovina din nordul Romaniei, in stil rustic, amintind de viata din aceasta regiune, cu un secol in urma. Oamenii au inceput sa fie tot mai preocupati de vacanta lor, turismul devenind unul din hoby-urile frecvente in lume.

Odata cu manifestarea primelor tendinte de relaxare a vacantelor in mijlocul naturii, din ce in ce mai multi turisti si-au dorit petrecerea vacantelor in mediul rural.

Agroturismul romanesc este un important mijloc de atractie turistica reprezentat printr-o   gama larga si diversificata: tesaturile decorative, costumele populare, sculpturile  in lemn si piatra, pictura pe sticla sau lemn, vopsitul oualor, impletiturile din nuiele si, totodata,  muzica populara si dansurile romanesti alerte si bine ritmate.

Pensiunea Casa Wiarusti

Pensiunea Casa Wiarusti situata in Moieciu de Sus, se afla la numai 10 km de Castelul Bran, in inima Transilvaniei. Lantul Muntilor Carpati reprezinta un rol deosebit pentru clima, ape, bogatii, vegetatie fauna, soluri etc. El are pozitie centrala si forma de cetate sau inel, din preajma acestuia succedandu-se celelalte forme de relief.

Dar ceea ce ii confera locul de frunte in patrimoniul turistic al tarii sunt peiasjele: impresionante, dantelarii de basm in forme carstice din regiunile calcaroase, circuri si vai glaciare, piscuri golase, forme inedite sau ciudate ale stancilor.

Clima temperat-continentala, reteaua radiara de rauri ce izvorasc din lantul carpatic, apele minerale si termal  cu proprietati curative, pasunile si fanetele, padurile de ratinoase si foioase, lacurile si iazurile, Dunarea si Delta sa, luncile si campiile constituie separat sau la punctul de intalnire  peisaje cu puternica personalitate, pline de caldura oamenilor ce le insotesc.

Select language                   


Pensiuni Romania - Rezervare Online

Pensiunea Heraldic Club

Situata la intersectia dintre principalele cai de acces spre Poiana Brasov, Pensiunea Heraldic Club are o pozitie centrala pentru toate destinatiile turistice din zona Brasovului.

Pensiunea Ana Bran

Situata la doar 30 de metri de Castelul Bran, din localitatea Bran ofera o terasa fermecatoare, loc de joaca pentru copii si camere in stil rustic.

Pensiunea Vanatorul

Aflata la 700 de metri de partiile de schi Parc din Vatra Dornei, ofera camere cu acces Wi-Fi gratuit si TV prin cablu. Oaspetii au la dispozitie un teren de tenis, un restaurant à la carte si o gradina cu facilitati de gratar.

Adauga GRATUIT o Pensiune pe site!
 
Pensiunea Manoir Mignon

Pensiunea Manoir Mignon este un hotel de familie situat în centrul Bucovinei, in Campulung Moldovenesc, intr-o zona rurala foarte atragatoare. Natura, relaxarea, mancare organica, excursii, sporturi, toate acestea se afla in programul sejurului dumneavoastra la Manoir Mignon.
Hotelul este locul ideal de plecare pentru a vizita manastirile Bucovinei
, Manastirea Neamtului, bisericile din lemn din Maramures si Transilvania.

 
 
 
 
Back to content | Back to main menu